Понеділок, 13.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2009 » Лютий » 11

Учора о 14.45 31-річна пані Світлана ще була у пологовому залі Пустомитівського пологового будинку, а вже о 17.00, коли сина вперше принесли на годування, вона рада, як це – народити природним шляхом (!) п’ятикілограмового хлопчика...

- Абсолютно все було природно і нормально, - сміється Світлана, - і запліднення, і пологи. Правда, було важче, аніж у перший раз, бо перші пологи були довшими, проте менш болючими, а другі – коротшими, але запам’яталися...

Першу дитину пані Світлана також народила сама – чотирикілограмову дівчинку – зараз Улянці вже шість років. Як назвуть сина – ще не знає... Каже, що саме думає над іменем...

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1289 | Додав: zhyvchek | Дата: 11.02.2009 | Коментарі (0)

 
Воплі Відоплясова відмовилися від участі у Національному відборі на представлення України в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2009.

"Ми відмовляємося від Євробачення, тому що не маємо можливості", - прокоментував рішення лідер групи Олег Скрипка.

Раніше фронтмен ВВ заявляв про відсутність грошей, необхідних для розкручування групи перед настільки масштабним міжнародним пісенним шоу. "Потрібно тур зробити, спонсорів знайти і так далі. Я не бачу партнерів для цього", - казав Скрипка.

Водночас музикант зазначав, що участь у Євробаченні-2009 групи ВВ дозволила б підняти рівень конкурсу. "Цього року на конкурс від Франції поїде Патрісія Каас. Нашими спільними зусиллями ми могли б зробити цей концерт цікавішим", - сказав він.

Під великим знаком питання і участь у конкурсі ще однієї зіркової претендентки - Світлани Лободи. Один з її продюсерів, Олександр Ширков, зазначив, що на промотур і саме Євробачення потрібно близько $1,5 млн. І зараз він не готовий сказати, чи вкладе його продюсерська компанії названу суму в розкручування Лободи.

Тим часом 8 лютого відбувся півфінальний концерт національного відбору на Євробачення-2009. 30 учасників змагалися за право потрапити до фіналу, переможець якого отримає можливість представляти Україну на конкурсі у Москві.

Результати закритого голосування суддів національного відбору будуть оприлюднені Національною телекомпанією України найближчим часом.

Як повідомлялося учасниками Євробачення-2009, фінал якого відбудеться в Москві 16 травня, будуть 43 країни, повідомили організатори конкурсу.

Категорія: Культура та мистецтво | Переглядів: 1068 | Додав: zhyvchek | Дата: 11.02.2009 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com