Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Липень » 26
Сьогодні, 26 липня, на Тур ДЕ Франс відбувся двадцятий етап. У гонці з роздільним стартом із Серілли в Серт-Аман- Монтрон (53 кілометри) швидшим за всіх був німець Штефан Шумахер з Gerolsteіner.Канчарелла 0 другим, а Кім Кірхен з Team Columbіa - третім.
Українець Ярослав Попович показав 29- й результат, а Володимир Густов аж 110.

Тепер із упевненістю можна сказати, що переможцем Тур ДЕ Франс-2008 став Карлос Састре. Його найближчий з, Кадел Эванс програє йому хвилину й п'ять секунд, а Коль - хвилину й двадцять.
Попович за підсумками двадцяти етапів - 24, а Густов - 46.

Коль, також, завоював гірську майку цього року, а Фрейє - зелену.
Енди Шлек став найкращим молодим велогонщиком.
Ну а Team CSC Saxo Bank - найкраща команда цього року .
Завтрашній, останній етап, уже нічого істотно у верхівці не змінить. Гонщики проїдуть 143 кілометри й закінчать Тура Де Франс-2008 у Парижі, на Єлисейських полях. 



Категорія: Спорт | Переглядів: 931 | Додав: beowulf | Дата: 26.07.2008 | Коментарі (2)

Колиска православ'я - стародавній Київ сьогодні святкує 1020-річчя хрещення Русі. Українську столицю рясно прикрашають церковні атрибути як нагадування про дніпровську купіль у 988 році, з якої почався літопис православ'я на землях слов'ян. 
Цей день на нещодавньому Архієрейському Соборі Російської церкви було запропоновано святкувати з особливою урочистістю як загальне свято слов'янських православних народів, що "ведуть свій духовний родовід від Володимирова хрещення". 

Напередодні президент України Віктор Ющенко підписав указ, за яким День Хрещення Русі святкуватиметься щорічно, 28 липня, в день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира - хрестителя Русі. 

Десятки тисяч людей прийшли на майдан перед пам'ятником Богдану Хмельницькому, де об 11:00 почався молебень у Софійському соборі. Як передає УНІАН, в урочистостях беруть участь Патріарх Вселенський (Константинопольський) Варфоломій, президент Ющенко і його родина, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, секретар РНБОУ Раїса Богатирьова та інші. 

Після закінчення молебня до православних звернулися президент Ющенко, патріарх Варфоломій і предстоятель Української православної церкви (УПЦ) Московського патріархату Володимир. 

Ющенко попросив Вселенського патріарха допомогти у створенні помісної церкви


Сьогодні у своєму зверненні, опублікованому на сайті президента України, Ющенко попросив у Вселенського патріарха Варфоломея благословення на створення національної помісної церкви. "Я прошу у вашої вищості вашого благословення, благословення для мрії, для правди, для надії, для нашої держави, для України", - сказано у зверненні. 

Виступаючи сьогодні на площі перед Софійським собором, президент сказав, що православ'я повертається до України як "повертаються українська мова, правда і справедливість". За його словами, "доля Київської митрополії нагадує долю українського народу". 

Ющенко заявив, що "ми хочемо мати власну державу і власну Церкву". Він попросив Патріарха Варфоломія допомогти у створенні єдиної помісної православної Церкви. 

Водночас президент запевнив, що українська влада ніколи не втручатиметься в церковні справи. 

Варфоломій закликав до єднання української церкви, але в рамках канону


Зі свого боку Константинопольський Патріарх заявив, що не претендує на розширення своїх повноважень. 

Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, Патрі ... Читати далі »
Категорія: Держава та політика | Переглядів: 1188 | Додав: beowulf | Дата: 26.07.2008 | Коментарі (0)

З 26 січня по 1 лютого 2009 року в Ізраїлі пройде вже четвертий за рахунком кубок першого каналу,в якому примуть участь по чотири Українських та Російських клуба.Запрошенні Динамо К, Шахтар, Металіст, Дніпро, Зеніт, Спартак, ЦСКА, Динамо М. Будем вболівати за наших!!!!!!
Категорія: Спорт | Переглядів: 929 | Додав: shumash | Дата: 26.07.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com