Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Липень » 17

Mercedes-Вenz має намір протягом семи років позбавитися від необхідності використовувати як паливо нафтопродукти. Концерн пояснює своє прагнення прогнозованим вичерпанням природних нафтових ресурсів.

По всьому світу більше п'ятдесяти мільйонів людей працюють, використовуючи автомобілі, і більше вісімдесяти відсотків вантажів перевозиться автомобільним транспортом. Компанія Mercedes-Вenz упевнена, що зберегти робочі місця водіям і прибутку власникам транспортних фірм можна тільки шляхом переходу на незалежні від нафти джерела енергії. Професор Герберт Колер вважає, що до 2015 року на ринку будуть доступні автомобілі, що використовують енергію альтернативних видів палива.

Концерн вже вклав в дослідження і впровадження нових технологій додатковий два мільйони фунтів з резервів, що забезпечують стійкість компанії до умов, що змінюються. До 2014 року Mercedes-Вenz має намір вкласти в розвиток даного напряму ще сім мільярдів фунтів. Вони будуть витрачені на створення чистіших і економічніших бензинових двигунів з гібридним приводом, електромобілів, двигунів на альтернативних джерелах палива, розробку водневого акумулятора і двигунів, що працюють на воді.

У жовтні цього року в Європі поступлять в продаж Mercedes-Вenz A- і B-класу, Start/stop, що працюють з використанням нової технології: їх двигун автоматично відключатиметься, коли ви зупиняєтеся, наприклад, на світлофорі, і перезапускатися, як тільки ви приберете ногу з педалі гальма.

Крім того, цього року з'являться нові А-клас 160 і С-клас з екологічно чистим двигуном Blue Efficiency, що дозволяють понизити споживання палива на дванадцять відсотків. Також Mercedes-Вenz оголосив про старт продажів у Великобританії дизельного Smart CDI вже в лютому 2009 року. Він стане най «екологічнішим» автомобілем у всьому Сполученому королівстві, що викидає всього 88 грамів Co2 на 100 кілометрів.

Наступним великим кроком німецького концерну стане випуск електричного Smart'а. Не за горами часи, коли ми заряджатимемо свої машини ночами, як мобільні телефони...

Переклад: AVTOSVIT

Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1185 | Додав: beowulf | Дата: 17.07.2008 | Коментарі (0)

Студія Warner Bros. випустила перший трейлер фільму Термінатор: Порятунок (Terminator: Salvation), зйомки якого почалися в травні 2008 року в Нью-Мексико.
Події фільму відбуваються в майбутньому, де лідер повстання тридцятирічний Джон Коннор разом з останніми представниками людства вступає в нерівну боротьбу проти комп'ютерної мережі Скайнет, яка намагається знищити людей. 

Головну роль - Джона Коннора - у фільмі зіграє Кристіан Бейл, відомий за роллю Бетмана. Режисер - Джозеф Макгінті Нікола, який зняв дві частини Ангелів Чарлі.

Також у стрічці задіяні Сем Уортінгтон, Хелена Бонем-Картер, Антон Єльчин, Мун Бладгуд і реппер Common. Передбачається, що роль термінатора в стрічці виконає Джош Бролін, який у 2007 році знявся в стрічці Старим тут не місце братів Коенів. 

Сценарій фільму написали Джон Бранкато і Майкл Ферріс, автори третьої частини Термінатора. 

Термінатор-4 - початок нової трилогії, а не продовження попередніх трьох серій.

У кінотеатрах стрічка з'явиться 22 травня 2009 року. 



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 975 | Додав: beowulf | Дата: 17.07.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com