Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Червень » 25
Буревій завдав області збитків на суму близько 50 млн. грн
За попередніми даними, збитки від стихії у Львові становлять 22,5 млн. грн., враховуючи житлове господарство, інфраструктур та без урахування збитку, завданого некомунальним підприємствам і некомунальному житловому фонду.
Про це журналістам повідомив мер Львова Андрій Садовий, який супроводжує прем`єр-міністра України Юлію Тимошенко в поїздці по Львівській області.

«22,5 мільйона – це мінімальна попередня сума», - заявив він.

Водночас, мер Львова повідомив, що в результаті стихійного лиха в місті одна людина загинула, 22 особи зазнали травм різного ступеня тяжкості, 5 з них перебувають на стаціонарному лікуванні.

Загалом,стихія забрала 5 життів.Як стало відомо, в Дрогобицькому районі Львівської області в результаті вчорашнього буревію загинув 10-річний хлопчик. Він наступивна оголений провід, обірваний бурею.

Нагадаємо, що Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні після зустрічі з головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком та лідерами парламентських фракцій коаліції прибула на місце стихії .На даний момент Юлія Тимошенко відвідує населені пункти Яворівського району Львівської області, який найбільше постраждав від негоди.
Зазначимо, що за попередніми даними обласної держадміністрації, буревій завдав області збитків на суму близько 50 млн. грн

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 1052 | Додав: beowulf | Дата: 25.06.2008 | Коментарі (1)

Дім Versace створить дизайн салону для обмеженої серії родстерів Lamborghіnі Murcіelago LP640 Roadster.
Крім того, що модель Murcіelago LP640 Roadster матиме новий дизайн салону, італійський будинок Versace створить ще й спеціальні аксесуари до автівки. 

Стало відомо, що створять унікальні рукавички й валізи, які можна буде придбати в листопаді в крамницях Versace і салонах Lamborghіnі.

Співробітництво двох відомих брендів триває вже більше двох років. Італійський дім моди раніше вже розробляв дизайн салону для Murcіelago coupe і спеціальної моделі Lamborghіnі, яку продали з аукціону.

Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1016 | Додав: beowulf | Дата: 25.06.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com