Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Червень » 01
Шотландія славиться своїми пейзажами, що зачаровують, старовинними замками, і звичайно ж прекрасним віскі. Але незабаром ця країна стане відома і як батьківщина фантастичного суперкара Falen - дітища місцевої дизайн-студії Dowdeswell and Hardie (D&h).

Автомобіль буде випущений обмеженим тиражем - всього 4 штуки, і, судячи з усього, коштувати він буде недешево. Адже кузов автомобіля повністю виконаний з карбону, а під капотом у нього розміститься 800-сильний, десятициліндровий двигун об'ємом 5,5 літрів, розроблений англійською компанією Judd. Маса суперкара складає всього 1000 кг, двигуна - 130 кг, а її довжина 4,2 метра. Таким чином, виробникам вдалося досягти якнайкращого співвідношення потужності і ваги серед тих, що існують на сьогоднішній день подібного роду автомобілів.

Прем'єра D&h Falen відбудеться на автосалоні в Женеві в 2009 році, вартість ексклюзивної новинки, поки невідома. До речі, назва «Falen» має чисто шотландське коріння. З гельської мови воно переводиться як «демон».


Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1118 | Додав: beowulf | Дата: 01.06.2008 | Коментарі (0)

Після ганебної гри і настільки ж розгромної поразки від Голландії, збірна Михайличенка провела реінкарнацію і показала футбол, за який не тільки не соромно, але ще й дуже приємно.

Збірна України у товариському матчі у Стокгольмі з рахунком 1:0 перемогла команду Швеції, для якої цей поєдинок став останнім екзаменом перед Євро-2008. Після ганебної гри і настільки ж розгромної поразки від Голландії, збірна Михайличенка провела реінкарнацію і показала футбол, за який не тільки не соромно, але ще й дуже приємно.

У матчі зі скандинавами українці грали так як повинна грати національна команда, яка відстоює честь країни. Боротьба по всьому полю, самовіддача більше ніж на 100% і як нагорода - перемога над сильною збірною.

Михайличенко, давши відпочити Шевченку, Вороніну і Калениченку, зробив велику послугу для молоді, поставивши у стартовому складі тих же Селезньова, Кравченка, Гуменюка, Ярамаша. Ці хлопці не підвели і віддячили за довіру перемогою.

Шведи зі своїми Ібрагімовичами, Люнбергами і Ларссонами аж ніяк не виглядали фаворитами, які до того ж грали у себе вдома.

У першій 45-хвилинці обидві збірні мали шанси, щоб забивати. У господарів запам`ятався удар Ібрагімовича з метрів 12-ти на який в останній момент зреагував П`ятов, відбивши м`яч ногою. В синьо-жовтих небезпечно головою пробивав Кучер і лише Ларссон врятував шведів від голу, вибивши м`яч з лінії воріт. Після ударів Селезньова та Гоменюка м`яч пролетів поруч зі штангою.

У першому таймі, як в цілому і у всій грі українці пресингували, оборонялися всією командою і настільки ж активно йшли в атаку, де найактивнішими були Селезньов, Гоменюк, Кравченко та Шевчук, що активно підключався по лівому флангу і виглядав набагато краще за Несмачного, якого Михайличенко, нарешті, залишив на лаві запасних.

У другому таймі шведи більше зробили замін, а в українців на поле вийшли Чигринський, Мандзюк і Гладкий, що замінили Русола, Левченка та Гоменюка. Ці заміни суттєво не вплинули на гру збірної Михайличенка, але було помітно, що за фізикою українці дають фору шведам.

На 54-ій хвилині ледве не завдав серйозної травми Кучеру Ібрагімович, який жорстко заїхав буцою в голову українцю, навіть не вибачившись... На 70-ій хвилині міг помститися шведам за Кучера Селезньов, але його удар з 10 метрів відбиває Шаабан, котрий начудив пізніше.

На 83-ій хвилині українці забивають. Назаре ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 987 | Додав: beowulf | Дата: 01.06.2008 | Коментарі (2)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com