Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Травень » 24
Компанії Audi, схоже, подобається тримати свій TT Clubsport в рядах «концептуальних» автомобілів. Поки публіка із завмиранням серця чекала від німецького виробника повідомлень про серійну версію родстера, майстри з Інгольштадта взяли, і запропонували оновлений варіант концепт-кара. Ні, ми, звичайно, любимо Audi і завжди з радістю сприймаємо новини від нього, але не такі ж...
Правда, дана звістка нітрохи не похитнула впевненість журналістів в тому, що TT Clubsport все-таки дістанеться до конвеєра. Врешті-решт, сам автомобілебудівник в опублікованому ним прес-релізі однозначно дав зрозуміти, що «вихід обмеженої серії цієї моделі не виключається». А тому шанси побачити версію машини, призначену для продажу, у нас все ж таки є.
Ну а поки Audi дратує публіку своїм «випустимо серійний Clubsport - а може, не випустимо», розповімо-таки про оновлений концепт-каре. Риси кузова вже вдруге народженого автомобіля залишилися такими ж, як в первинному варіанті. А ось решітка радіатора, повітрозабірники на передньому бампері, диски і ще деякі деталі змінились. І, треба відзначити, в кращу сторону.

Що ж до потенціалу Audi TT Clubsport - він залишився без змін. Під капотом родстера ви всі так само можете виявити дволітровий двигун TFSI від моделі S3 із збільшеною спеціально для «концепту» турбіною. Остання дозволяє мотору автомобіля виробляти 300 кінських сил. Ну, що ж, залишається сподіватися, що все це багатство дістанеться-таки до розпещених німецькою якістю автомобілістів.

Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1036 | Додав: beowulf | Дата: 24.05.2008 | Коментарі (0)

21 травня у Львові відбулася Містобудівна рада, на якій затвердили ескізний проект футбольного стадіону для проведення Чемпіонату Європи 2012 в м. Львові.


Під час ради розглянули містобудівельну ситуацію, генплан та під'їздні дороги до стадіону у Львові. Велику увагу у концепції проектування стадіону приділено місцю для паркування, повідомляє прес-служба львівської міської ради.
Для обслуговуючого персоналу і VIP гостей виділено 1593 паркувальних місця. Територія для фургонів і автомобілів теле- та радіо- компаній становитиме 6000 м кв. Згідно архітектурно-планувального і конструктивного рішення, стадіон відповідає вимогам УЄФА, кількість місць для сидіння становитиме 33.400. З них приблизно 300 місць для почесних гостей в області VIP-зони на третьому рівні та приблизно 150 місць в зоні скайбоксів на четвертому рівні. Окрім того розглянуть розміщення і призначення усіх конструктивних частин стадіону, а саме невиробничих споруд, ігрового поля, розподільної тераси, покрівлі над трибунами.

У частині інженерного обладнання запроектований стадіон відповідатиме всім функціональним вимогам УЄФА на ЄВРО 2012, в тому числі за резервним джерелом живлення, освітлення і телебачення, системою озвучення, устаткуванням телекомунікації, системою безпеки і доступу, а також відео екраном на півночі та півдні .
Для безпеки глядачів на стадіоні будуть використані найновіші конструктивні та організаційні протипожежні заходи. Запропоновані заходи базуються на відповідному переліку правил Європейських Норм, що діють по всій Європі і стали правовою основою для спорудження стадіонів для Чемпіонату світу 2006 року, а також чемпіонату Європи 2008 року.
Участь в раді взяли директор ТзоВ "Арніка" Володимир Следзь, який є автором ескізного проекту, архітектор інституту "Містопроект" Петро Крупа, професор кафедри містобудування Національного університету "Львівська Політехніка" Богдан Посадський. Загалом у раді приймали участь 30 архітекторів від української і австрійської сторони. Під час ради архітектори від австрійського "Конструкторського бюро Альберта Віммера" представили ескізний проект майбутнього стадіону. "Містопроект" висловив свої пропозиції щодо адаптації проекту стадіону до українських вимог і специфіки.
champion.com.ua
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1638 | Додав: Vova | Дата: 24.05.2008 | Коментарі (2)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com