Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Травень » 22
Лише в серії пенальті була визначена сильна команда Старого Світла сезону 2007/2008.
Коли говорять, що футбол гра непередбачувана, та більшість має на увазі чималу можливість слабкішої команди перемогти сильну. Але ж таке буває у всіх інших командних видах спорту: баскетболі, хокеї, волейболі і т.д. Головне, відмінність футболу у тому, що один з суперників може переламати гру за рахунок своїх можливостей або рішень тренера. У баскетболі були б зроблені декілька замін, і гра помінялася. Король спорту такого не терпить.

Крім того, в тому ж баскетболі переважна перевага однієї з команд приводить до її перемоги, бо постійно промахуватися неможливо. Тотальна перевага у футболі не обов'язково принесе позитивний результат.

Обидва тренери складами не здивували. Проте, як і передбачалося, Олексій Фергюсон поміняв місцями своїх гравців. У центрі поля діяв дует Каррік - Ськоулз, Харгрівз зайняв позицію на правому фланзі півзахисту, а кращий гравець МЮ і не тільки Роналду був відправлений на лівий фланг.

У принципі, рішення шотландця легко зрозуміти. Майкл Ессьен найслабкіша ланка в обороні супротивника, що не має постійного досвіду гри на цій позиції. І який же прекрасний результат дав такий хід. З перших хвилин Роналду став постійно обігравати ганця легко. Правда, постійні навіси не приносили нічого. Тевесу, Руні і Харгрівзу не вистачало зростання і банальних навиків гри головою, щоб замикати передачі.

А ось перша ж передача з правого флангу принесла плоди. Ськоулз і Браун розпасовували м'яч і останній виконали прекрасну подачу. Роналду виграв позицію у Ессьена, що той з досади аж руки розвів, і красиво пробив головою в нижній кут.

Манкуніанци не давали обороні суперника ні хвилини спокою. Ськоулз і Каррік вміло керували діями команди в центрі поля, тріщали Сині і на флангах.

Мінімум дві суператаки провели Червоні дияволи, який зобов'язані завершитися голом. Руні відібрав м'яч біля своєї штрафної площі, трохи протягнув його і віддав неймовірну діагональ на Роналду, який знов втік від Ессьена і простріляв на голову Тевеса. Аргентинець пробивав головою, але Чех відобразив удар. Момент не був вичерпаний, оскільки захисник вибив м'яч прямо на Карріка. Удар у Майкла вийшов прямо по центру. Невже, подія ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 1002 | Додав: Hrusch | Дата: 22.05.2008 | Коментарі (1)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com