Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Травень » 21
21.45, Москва, стадіон Лужникі, арбітр Любош Міхел (Словаччина).
Пряма трансляція на 1+1, ТРК Україна, Спорт 1.

Дуже багато в сьогоднішньому матчі залежатиме від грамотної побудови гри кожної з команд. У таких випадках на перший план виходять тактичні вишукування тренерів і концентрація від стартового свистка до фінального. Фактично одна помилка може принести трофей супернику.

МЮ вже неодноразово показував своє уміння утримувати потрібний команді результат. Проте саме в недавньому матчі з Челси такий розрахунок дав збій завдяки пенальті за п'ять хвилин до завершення зустрічі. Можна пригадати, що після цього у манкуніанців було дві можливості зрівняти рахунок. Але на результат це ніяк не впливає.

Челси Гранту дуже любить забивати швидкий гол, а потім не відходити назад, а продовжувати гнути свою лінію, маючи при цьому право на помилку. Правда, часто так Сині діють проти команд значно нижче за них по рівню. Тиснути на перших хвилинах рівного по класу опонента необачно.

Цікаво, як побудує свою гру Олексій Фергюсон у зв'язку з тим, що суперник у нього команда англійська. Проти європейців з континенту шотландець намагається зробити цікаві тактичні ходи, діючи на контратаках. Змагатися в контролі м'яча з Барселоною, Ромой і іншими він не намагається. У МЮ є інший козир, якого немає у суперників - швидкість. Важко припустити, чи відмовиться він від "європейської моделі".

Взагалі, навіть передбачити стартовий склад і схему манкуніанців украй важко. Якщо з обороною в зв'язку поверненням Неманьі Відіча все зрозуміло, то інші лінії викликають питання. Логічно було б виставити з перших хвилин трикутник в центрі поля Харгрівз - Каррік - Ськоулз, але ж Андерсон більш пластичний при переході з оборони в атаку і навпаки. А то і зовсім Фергюсон вирішить зіграти класичні 4-4-2. Поза сумнівом, вийдуть з перших хвилин Роналду і Руні, але де вони розташовуватимуться на полі - незрозуміло. Питання залишається і по Тевесу, який може залишитися в запасі для посилення гри в другому таймі. А в основі тоді знайдеться місце Нані або Парення.

Не можна сказати, що у Аврама Гранта вибір мізерніший, просто набагато легше прогнозований. Фактично питання по складу залишається тільки два: чи зможе зіграти Ешлі Коул і хто ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 1093 | Додав: Hrusch | Дата: 21.05.2008 | Коментарі (3)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com