Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Травень » 18
ФК Пустомити – Олімп 2-0.
Сьогодні в рамках другого туру наша рідна команда зустрічалась з гостями з Івано-Франкова. Матч обіцяв бути безкомпромісним і повністю виправдав сподівання. Гра пройшла за чудової погоди що позитивно вплинуло на якість гри. Початок матчу був за господарями,вони створили кілька небезпечних моментів,але потім ФК Олімп перехопив ініціативу і весь перший тайм проходив в їхніх атаках,отак успіху вони не досягли. Всі основні події відбувались в таймі другому. Визначальними стали два епізоди в карному майданчику гостей. Так на 15 хв було призначено 11-метровий за гру рукою,нападник Пустомит пробив невідпорно хоч голкіпер вгадав напрям польоту м’яча . Це надало нашій команді сил і вона продовжила атакувати. Черговий прорив в штрафний майданчик завершився фолом і другим пенальті,де рахунок було подвоєно. ФК Пустомити мали ще одну нагоду забити гол проте гостей врятувала поперечка. Кінець гри команди відверто догравали,бо погода була спекотною і сил на боротьбу не залишалось.Проте і такий рахунок повністю задовольнив нашу команду. Завдяки цій перемозі Пустомити з 7 очками піднялись на 3 місце.
Тож поздоровляємо нашу команду з другою поспіль перемогою і бажаємо подальших успіхів.


Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1004 | Додав: beowulf | Дата: 18.05.2008 | Коментарі (3)

Volkswagen представили спецмодифікацію маленького хетча Polo з гучним ім'ям – не тільки що GT, так ще і Rocket. Проте, не дивлячись на назву машинка не отримала модернізацій мотора, а отримала масу всіляких корисних і не дуже дрібниць. Перелік стандартний - легкосплавні колеса по 16 дюймів кожне, протитуманки, задній спойлер, точніше спойлерок, запаморочливої краси килимки і шкіряне кермо. Разом все це підвищує мінімальний цінник до 16 875 євро за їх закордонним розцінками.
Цього Volkswagen показалося мало, тому вони пустили в хід ще одну комплектацію, точніше дві, але вони відрізняються лише кольором кузова. Ці набори індивідуалізації носять прізвиська скромніше - Black Spec Edition і Sliver Spec Edition. З назви нескладно здогадатися, якими саме кольорами різняться кузова, але досить складно здогадатися, що Black і Sliver мають ще підвиди - не машина, а підручник біології. Увага клас, Black в природі ділиться на власне Black і Black Magic (змовилися вони з Ford, чи що), а Silver, як такий, взагалі вже перевівся, залишилися лише два його нащадка - Reflex Silver і Silverbird.Всі чотири істоти мають одну загальну межу, вони пересуваються виключно на 16-дюймових лапах.

Якщо, дати спокій кузову і все-таки відкрити двері, то в салоні можна виявити аналогічний бублик Gt-rocket, тоноване заднє скло і тоновані задні пасажирські віконця. За все про все німці просять 13 800 Євро.









Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1001 | Додав: beowulf | Дата: 18.05.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com