Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Травень » 15
Російський Зеніт у фіналі турніру обіграв шотландський Рейнджерс.

Ну ось і став відомий володар другого по значущості європейського кубка! І ним став пітерський Зеніт, з чим ми сердечно поздоровляємо і клуб, і Газпром, і все місто на Неві!

Зеніт два тижні не грав в офіційних матчах. Домашній поєдинок з Баварією став останнім матчем на високому рівні до сьогоднішнього дня. Російський Футбольний Союз пішов назустріч чемпіонам Росії, відклавши матчі пітерцев в чемпіонаті до кращих часів. Зеніту був наданий шанс підготуватися до фіналу якнайкраще.

Рейнджерс же грав, грає і гратиме. Ніяких перенесень, ніяких підготовок, ніяких поблажок. Ось це строгість! Уолтер Сміт не скаржився, але на предматчевій прес-конференції відзначив, що його підопічні з радістю б небагато відпочили.

Напередодні поєдинку переважна більшість букмекерів схилялася на сторону пітерського клубу. Воно і зрозуміло - Рейнджерс сповідає оборонний футбол, в єврокубках першим номером грає украй рідко, якщо взагалі грає. Зрозуміло, шотландці зробили упор саме на власні захисні порядки, надавши Зеніту вести гру. Особлива надія Рейнджерс була безперечно на геніальність мотора команди Баррі Фергюсона, а також на завзятість і спортивне нахабство єдиного форварда Жана-Клода Даршевіля.

Що ж запропонував Уолтеру Сміту і його хлоп'ятам Зеніт? Адвокат виставив на фінальну битву прогнозований, у принципі, складу. Все по-старому - реактивні фланги і турецький наконечник в особі Фатіха Текке. Величезним мінусом стала дискваліфікація Погребняка. Його відчутно не вистачало. Турок Текке, покликаний замінити Слона, з своїми прямими обов'язками справлявся не дуже вдало, проте навіть він не гребував повертатися в оборону при рідкісних атаках номінальних гостей.

Дивно, але із стартовим свистком пануюча досі напруга кудись благополучно випарувалася. І Зеніт, і Рейнджерс з головою пішли в гру. Поки шотландці "розгойдувалися" і розбиралися що до чого, пітерці могли вже рахунок відкрити! Це Тімощук із Зиряновим застосували колективний відбір в центрі поля і останній, помітивши той, що відкривається по лівому краю Аршавіна, запустив м'яч саме туди. Нападаючий увійшов до штрафної і досить зрячо бив в ближній кут. М'яч в сітку потрапив, але тільки із зовнішньої ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 936 | Додав: Hrusch | Дата: 15.05.2008 | Коментарі (3)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com