Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Травень » 12
Автомобільна група Hyundai-Кia уклала довгострокову угоду з корпорацією Microsoft про співпрацю в області розробки музичної і інформаційної систем нового покоління для своїх автомобілів. Угода була підписана в Сеулі між головою корпорації Microsoft Білом Гейтсом (Bill Gates) і президентом автомобільної групи Hyundai-Кia Юйсун Чангом (Euisun Chung).

На інноваційні рішення в області мультимедіа автомобільна група Hyundai-Кia впродовж подальших 5-ти років має намір витратити $ 166 млн.

«З весни 2006 року між корпорацією Microsoft і автомобільною групою Hyundai-Кia велися переговори по створенню автомобільних технологій майбутнього. На сьогоднішній день ми прийшли до одного знаменника і цілеспрямовано націлені на розробку інноваційних рішень в області мультимедіа для нового покоління автомобілів Hyundai-Кia», - говорить голова корпорації Microsoft Біл Гейтс.

«Для того, щоб стати світовим лідером в області автомобілебудування, нам потрібно представити громадськості автомобілі нового покоління, які будуть побудовані на основі новітніх технологій і із залученням інноваційних розробок у сфері мультимедійного забезпечення», - говорить директор технологічного відділу автомобільної групи Hyundai-Кia Хун Сун Лі.

Відповідно до угоди, компанії спільно створять нову систему голосового управління, що пов'язує мобільний телефон із стереосистемой автомобіля. За час співпраці також планується, що корпорація Microsoft розробить нові навігаційні і мультимедійні системи, а автомобільна група Hyundai-Кia у свою чергу працюватиме над мобільними вбудовуваними комп'ютерами, що дозволяють використовувати всі новітні розробки Microsoft.



Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1021 | Додав: beowulf | Дата: 12.05.2008 | Коментарі (1)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com