Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Травень » 08

Як і очікувалося, найкориснішим гравцем регулярного чемпіонату визнаний захисник «Лейкерс» Кобі Брайант. За підсумками сезону-2007/08 82 представники ЗМІ поставили Брайанта на перше місце в голосуванні, Кобі набрав 1105 рейтингових очка, таких, що враховуються при складанні даного рейтингу. Друге місце у захисника «Нью-Орлеана» Кріса Пола (28 перших місць, 889 очок), услід розташувалися нападаючий «Бостона» Кевін Гарнетт (15 перших місць, 670 очок) і форвард «Клівленда» Леброн Джеймс (1 перше місце, 438 очок).

Сезон-2007/08 Брайант закінчив з показниками в 28,3 очка, 6,3 підбору, 5,4 передач і 1,8 перехоплення в середньому за гру. Крім того, атакуючий захисник «Лейкерс» взяв участь у всіх 82 матчі регулярного чемпіонату. До речі, цей титул Кобі Брайант отримав вперше в кар'єрі.

Категорія: Спорт | Переглядів: 1084 | Додав: -=R@fNeck=- | Дата: 07.05.2008 | Коментарі (2)


Харків став щасливим для донецького «Шахтаря», який зумів виграти перший трофей сезону. Голи Гладкого і Гая принесли перемогу «гірникам», а у виграний Кубок вони цілком можуть покласти і золоті медалі, якщо самі не упустять своє щастя в іграх чемпіонату, що залишилися.
Матч почався і стало помітно, що упевненіше на харківській землі себе відчувають «гірники». Вони більше контролювали м'яч, тіснили киян і час від часу розігрували непогані комбінації. Кілька разів донецькі футболісти виводили на ударну позицію Фернандіньо і Гладкого, але удари з хороших позицій були неточними. Двічі бразилець і харків'янин били приблизно з лінії штрафний, але не попадали в мету.
«Шахтар» був активний і на флангах, де виділялися Ілсиньо, Срна і Рац, та і форварди Гладкий і Брандау старанно чіплялися за м'яч, як вгорі, так і внизу. Що стосується киян, то вони, мабуть, розраховували на контратаки, які чомусь до перерви практично не проходили. Можна пригадати лічені епізоди, які не тягнули на моменти.
В середині першого тайму «Шахтар» наголосився непоганим розиграшем штрафного, але Рац, отримавши м'яч від Фернандіньо, не зміг продовжити атаку голевою передачею. Схожий епізод привів до гола, але вже на останніх хвилинах тайму. Цього разу в штрафній з м'ячем опинився Ілсиньо, відкинув м'яч Гладкому, який в торкання чарівно пробив в лівий кут. Рідні стіни допомогли футболістові, за якого цим вечором персонально хворіла харківська частина аудиторії.
Другий тайм «динамівці» просто зобов'язані були почати живіше, адже до перерви вони цілком заслужили один пропущений гол. Третину другого тайму кияни тиснули, приблизно, як «Шахтар» на початку гри, втім, момент, за великим рахунком, був створений в єдиному екземплярі. Бангура був виведений на удар в штрафній, але не потрапив по м'ячу – мабуть, Ісмаель після травми ще не настільки окріпнув, щоб забивати «Шахтареві» (хоча для хет-трика «Закарпаттю» - цілком).
Потім «Динамо» отримало поштовх до ще більшої активізації. Брандау грубо зіграв проти Корреа недалеко від лівої брівки і отримав червону картку. Мені важко судити про справедливість цього і подальших видалень і покарань – тільки повернувся із стадіону, де все в тонкощах не розгледиш. Подивимося повтори в різних телепередачах і визначимося.
Поки ж «Динамо» пішло вперед ще завзятіше. Було декілька дійсно тривожних для команди Лучеську навісів і прострілів, а в одн ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 998 | Додав: -=R@fNeck=- | Дата: 07.05.2008 | Коментарі (2)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com