Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Травень » 07
Вперше в історії Каннського фестивалю Україна буде представлена павільйоном у Віллаж Інтернасьйональ, де традиційно проходитиме найбільший у світі Фестивальний кіноринок. Під час фестивалю відбудеться показ шести українських фільмів.
У рамках 61-го Каннського кінофестивалю буде проведено широку програму заходів, яка включатиме Кінопокази шести повнометражних фільмів: Кастинг, Олександра Шапіро, Ілюзія страху Олександра Кирієнка, Сафо Роберта Кромбі, Богдан Зиновій Хмельницький, Миколи Мащенка, Прикольна казка Романа Ширмана, Владика Андрей Олеся Янчука

Центральним заходом роботи української делегації на Міжнародному Каннському кінофестивалі стане прийом-презентація вітчизняного кіно на набережній Круазетт, який відбудеться 16 травня в ресторані Long Beach. Очікується, що на нього зберуться 300 учасників Каннського кінофестивалю, режисери, продюсери, кінозірки і журналісти, повідомляють організатори павільйону.

За словами директора Української кінофундації Андрій Халпахчі український павільйон працюватиме з 14 до 25 травня, повідомляє РадіоЕра

61й Каннський кінофестивальпройде з 14 по 25 травня на французькому Лазурному березі. До основного огляду кінофестивалю потрапили 19 стрічок, які представляють Азію, Європу, Латинську Америку та США.

Відкриє кіноогляд показ чергової частини стрічки Стівена Спілберга Індіана Джонс та Королівство кришталевого черепа. Суддівську колегію фестивалю цього року очолить американський актор і режисер Шон Пенн.



Категорія: Культура та мистецтво | Переглядів: 1078 | Додав: beowulf | Дата: 07.05.2008 | Коментарі (2)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com