Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Квітень » 29
На честь 30-го дня народження суперкару M1, BMW розробила і запропонувала концепткар M1 Hommage - з метою віддати дань оригінальному М1 і продемонструвати, якими могли б бути спортивні автомобілі BMW. Своїм M1 Hommage компанія показала, що є ще порох в пороховніцях і що вона цілком може виробляти подібні суперкари, правда, поки тільки в теорії, оскільки запуск в масове виробництво цієї моделі зовсім не планується. Концепт вже був офіційно представлений на цих вихідних на події Concorso d"Eleganza at Villa d"Este, де викликав свого роду фурор.


Категорія: Технології | Переглядів: 977 | Додав: beowulf | Дата: 29.04.2008 | Коментарі (0)

Компанія Foxconn отримала замовлення на випуск смартфонів Apple iPhone другого покоління з підтримкою 3G, повідомляє DigiTimes із посиланням на тайванське видання Commercial Times. Наразі Foxconn є єдиним складальником першого покоління iPhone.
Перші смартфони iPhone 3G компанія Apple повинна отримати на початку червня 2008 року. Очікується, що в червні тайванці зберуть три мільйони iPhone 3G. Усього планується випустити 24-25 мільйонів смартфонів iPhone другого покоління.

Раніше ряд аналітиків повідомляли, що iPhone 3G з’явиться на початку червня. Зокрема, минулого тижня аналітики Citi Річард Гарднер (Richard Gardner) і Лі Єечан (Yeechang Lee) заявили, що iPhone 3G буде представлений 9 червня у Сан-Франциско на Apple Worldwide Developers Conference 2008. Також вони припустили, що Apple покаже оновлені MacBook і iPod.

На початку квітня аналітик компанії Piper Jaffray Джин Мюнстер (Gene Munster), що виявив у США брак Apple iPhone, заявив, що це є наслідком позбавлення компанії Apple від старих товарних запасів у зв’язку зі швидкою появою нової моделі iPhone.

Ще одним свідоцтвом швидкої появи iPhone 3G аналітики називали різке зниження вартості смартфона у Європі.

Крім того, про те, що Apple iPhone 3G з’явиться 9 червня, повідомив блог, присвячений музичному сервісу Apple iTunes Store


Категорія: Технології | Переглядів: 975 | Додав: beowulf | Дата: 29.04.2008 | Коментарі (0)

Під час тестування з математики стало відомо, що в умові завдання №19 одного з варіантів через суто технічні причини не вказано коефіцієнт “2”.





19. Тіло рухається прямолінійно за законом

(час t вимірюється в секундах, шлях s – у метрах). Визначте прискорення його руху в момент t=10 c


У світовій практиці в таких випадках завдання або анулюється, або всім, хто його розв’язував (незалежно від результату), виставляється однакова позитивна оцінка.

Експертною комісією Українського центру оцінювання якості освіти прийнято рішення про нарахування всім учасникам тестування з математики, які розв’язували завдання №19, в умові якого не було зазначено коефіцієнт “2”, максимальної оцінки − 1 бал.

УЦОЯО, 29 квітня 2008 р.

Посилання на джерело: http://www.testportal.com.ua/index.php/text/text/240/ 


Категорія: Наука та освіта | Переглядів: 1118 | Додав: Skip | Дата: 29.04.2008 | Коментарі (2)

Сьогодні відбудеться перший поєдинок у відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Англійський "Манчестер Юнайтед" прийме на своєму полі іспанську "Барселону".

Перший поєдинок з "Барсою" на "Камп Ноу" минулої середи завершився нульовою нічиєю. Шотландський наставник "МЮ" вірить, що його команді під силу вийти до фіналу. Він заявив, що в його розпорядженні є футболісти, які здатні блиснути у важливих матчах і які можуть самотужки принести клубу перемогу. Фергюсон вважає, що на "Камп Ноу" його команда показала свою найгіршу гру в нинішній Лізі чемпіонів, тому в дуелі у відповідь з "Барселоною" він має намір зосередитися на атакуючих діях. "Упевнений, що матч на "Олд Траффорд" буде зачно відкритішим, ніж перший поєдинок. Звичайно, кожний із суперників може схилити чашу терезів на свою сторону, але я вважаю, що у нас прекрасні шанси на вихід до фіналу. Безумовно, тактика зіграє свою роль, але будуть і сплески атакуючої гри, якої ми так чекаємо від "МЮ", - продовжив Фергюсон. Відзначимо, що минулого сезону на цій же стадії турніру "Юнайтед" поступився "Мілану", зазнавши третьої поразки в 1/2 фіналу Ліги з чотирьох протистоянь під керівництвом Фергюсона.

У 2006 р. дружина Райкаарда здолала у фіналі Ліги лондонський "Арсенал", проте, в двох інших розіграшах турніру під керівництвом голландця "Барса" складала зброю в Англії, поступившись "Челсі" (2005) і "Ліверпулю" (2007). "Дуже важливо забити хоч би один м'яч і нав'язати суперникові свою гру, - відзначив голландець. – Необхідно встановити контроль над м'ячем і не дозволити "МЮ" грати в свій фірмовий футбол". До "основу" каталонців повернеться Карлес Пуйоль, який замінить дискваліфікованого Рафаеля Маркеса. Цілком можливо, що на лівому фланзі замість Андреса Інієсти діятиме Тьері Анрі.

Категорія: Спорт | Переглядів: 1061 | Додав: Skip | Дата: 29.04.2008 | Коментарі (5)

Сьогодні у християн східного обряду Світлий вівторок—третій день Великодніх свят. Колись в цей день селяни збиралися в корчму на музики — «відпроваджували свята».
Про Нас





Також заведено було відвідувати родичів, друзів, знайомих, обдаровувати бабу-повитуху, а через неї і померлих родичів. У Світлий вівторок молоді люди обирали зі свого середовища отамана та отаманшу, підотамана та підотаманшу, аби вони підтримували порядок в іграх.

Львів”яни сьогодні продовжать святкувати. За дві години з площі Ринок стартує автопробіг “Шляхами бравого вояка Швейка”. А біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові, будуть водити гаївки. Увечері біля міської Ратуші відбудеться черговий святковий концерт


Категорія: Суспільство | Переглядів: 1346 | Додав: Skip | Дата: 29.04.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com