Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Квітень » 24
У Києві закінчився фінал XVIII Національного конкурсу Міс Україна-2008, у фіналі перемогла Міс Київ-2008 Ірина Журавська
Переможниця отримала корону вартістю $500 тис.

У конкурсі брали участь 26 конкурсанток від усіх адміністративних регіонів України, конкурс пройшов в середу, 23 квітня, в палаці Україна в Києві.

Серед членів журі конкурсу були представлені дочка екс-президента України Леоніда Кучми Олена Франчук, відома російська співачка Наталія Корольова, Міс світу-2007 23-річна китаянка Чжан Цзилінь.

Переможниця конкурсу народилася в 1990 році, вона є володаркою титулу Міс інтернет, а також звання віце-міс Донбас Open-2007.

Дівчина вже у восьмий раз бере участь в конкурсі Міс Україна і в інтерв'ю київським ЗМІ заявила, що мріє стати Міс України і гідно представити країну на конкурсі Міс світу.

Переможниця працює моделлю в агентстві KARIN MMG, президентом якого є відома модель Влада Литовченко, що перемогла в конкурсі Міс Україна - 1995.

Як відомо, в жовтні 2008 року в Києві відбудеться фінальна частина 58-го конкурсу краси Міс світу - 2008.

За матеріалами Інтерфакс-Україна


Категорія: Здоров'я та краса | Переглядів: 1380 | Додав: beowulf | Дата: 24.04.2008 | Коментарі (3)

Медичний науково-дослідний інститут Нової Зеландії попереджає: проблема зловживання марихуаною в Новій Зеландії, врешті-решт, викличе «епідемію» раку легенів.

За словами Ричарда Біслі, що очолив групу вчених із Медичного науково-дослідного інституту Нової Зеландії, вживання марихуани вже, можливо, стало причиною кожного двадцятого ракового захворювання легенів. Фото: Кристофер Ферлонг /Тhe Epoch Times


Керівник групи вчених Ричард Біслі у своїй статті, опублікованій у European Respiratory Journal, стверджує, що марихуана потенційно більш шкідлива для дихальних шляхів, ніж тютюн, тому що її дим містить удвічі більше канцерогенних речовин. «У курців марихуани в п'ять разів більше оксиду вуглецю в крові», - каже він.

Дослідники опитали 79 пацієнтів, які страждають на рак легенів, і виявили фактори ризику, які могли стати причиною хвороби, такі як: куріння, історія сім'ї та вид діяльності. Пацієнтів також питали про вживання марихуани й алкоголю.

У групі підвищеного ризику вірогідність захворіти на рак легенів була вп'ятеро більша в тих пацієнтів, які викурювали за день більше однієї цигарки з марихуаною протягом 10 років або більше двох таких цигарок за день протягом п'яти років.

Інші дослідження виявили можливий зв'язок між марихуаною й виникненням раку, але небагато їх виявили частоту поширеності захворювання. «Вживання марихуани в Новій Зеландії вже може бути причиною кожного двадцятого серед виявлених ракових утворень у легенях», - сказав Біслі.

Директор Фонду освіти з проблем алкоголю та наркотиків (FADE), Колін Брамфітт заявив, що марихуана використовується інакше, ніж тютюн, і, можливо, саме тому вона шкідливіша. Коли люди палять цигарку, вона зазвичай має фільтр, тоді як курці марихуани фільтром зазвичай не користуються.

«Люди мають зрозуміти, що куріння чого б там не було, чи це марихуана, цигарки або що-небудь інше, це одна із найбільш насильницьких речей, яку вони можуть зробити стосовно себе», - сказав він. За його словами, любителі марихуани також зазвичай роблять глибший вдих і затримують дим у легенях. До того ж, марихуана горить при вищій температурі, ніж тютюн.

У редакторській статті журналу European Respiratory Journal за цей рік мовиться, що вживання ма ... Читати далі »
Переглядів: 1178 | Додав: Skip | Дата: 24.04.2008 | Коментарі (1)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com