Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Квітень » 13

Команда ФК «ПУСТОМИТИ» шокує поразками. У 3-му турі пустомитівська команда зустрічалась з лідером чемпіонату
Галичиною і нажаль знову не змогла уникнути поразки.
ФК «ПУСТОМИТИ» поступилася ФК «ГАЛИЧИНА» 0:1

Перший тайм. На початку гри ФК Пустомити дещо поступалися по грі суперникам, але за 15хвилин гри зуміли мобілізуватися . Гра проходила майже на рівні ,команди обмінювалися ударами по воротах. Але забити нікому не вдалося. На перерву команди пішли з рахунком 0:0.

Другий тайм. Розпочався за гострої боротьби двох команд. Пустомитівчани мали кілька шансів вийти вперед, але голкіпер ФК «ГАЛИЧИНА» залишив свої ворота сухими. На 21 хвилині львів”яни забили перший гол відправивши головою м’яч у ворота. Після цього команда мала ще кілька шансів, але захисники Пустомит не давали можливості пробивати. Як наслідок чергова поразка,що примушує серйозно
задуматись тренерам команди,а вболівальникам залишається лише надіятись,що внаступних турах все складеться краще.

МАТЧ ОБСЛУЖУВАЛИ:
Головний арбітер - Віталій Пономарьов
Асистенти арбітра – Юрій Суряк і Руслан Хомин


Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1718 | Додав: Vova | Дата: 13.04.2008 | Коментарі (2)


Не дивлячись на протести фанів "Мілана" проти можливого повернення з "Челсі" нападаючого Андрія Шевченка, його екс-одноклубник Каха Каладзе вітав би переїзд українця з Лондона до Мілана.

"Ми будемо щасливі, якщо Шева повернеться. Проте це залежить не тільки від нас, – заявив Каладзе. – Він провів декілька сезонів в "Мілані" і зарекомендував себе, як гравець світового рівня, завоювавши "Золотий м'яч". Недавно я розмовляв з Андрієм по телефону і він дуже незадоволений своїм нинішнім положенням в "Челсі", – відзначив грузинський захисник "Мілана".

Позицію Каладзе також підтримав екс-півзахисник "Мілана" Леонардо: "Шевченко – невід'ємна частина історії клубу. Адже він провів в Мілані 7 років, забив майже 200 голів... Мілан для Шевченка – будинок рідний, а він – щось особливе для всіх нас. Загалом, у італійського клубу відмінні відносини з Андрієм, тому його повернення завжди можливо".

Раніше повідомлялося, що Андрій має намір покинути лондонський "Челси" після закінчення сезону і повернутися до Італії. Він нібито заявив власникові "аристократів" Роману Абрамовичеві, що він ситий по горло недооцінкою його можливостей і животінням на лавці запасних.

Не так давно наставник "россо-нері" Карло Анчелотті дав коротку характеристику Шевченка: "Зрадник".

Найагресивніші поклонники клубу почали агітувати про неприпустимість повернення Шевченку до Мілана. Під приводом, що замість нього можна купити молодого і перспективного футболіста.

Проте сам українець недавно заявив, що залишиться в лондонському клубі. На питання про те, з чим зв'язує своє найближче майбутнє Шевченка, українець відповів: "Воно пов'язане з "Челсі". У мене є контракт, який я повинен виконувати. Сьогодні про зміну клубу немає сенсу говорити".

Не дивлячись на такі заяви президент "Мілана" Сільвіо Берлусконі має намір зробити ще одну спробу, щоб повернути в команду Шеву.

Колишній лідер червоно-чорних був проданий в "Челсі" літом 2006 року за 30 мільйонів фунтів стерлінгів. Коли поділа у Шевченка пішли не так блискуче, як очікувалося, італійські і британські ЗМІ почали відправляти його назад на Апенніни. Недавно Анчелотті, коментуючи інформацію про можливу оренду 31-річного українця, висловив думку, що нападаючому буде важко вписатися в склад.

Проте Берлусконі як і раніше упевнений: "Мілану" стане в нагоді Шевченко, що забив з 1999 по 2006 рік 127 голів в 208 зустріча ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1015 | Додав: beowulf | Дата: 13.04.2008 | Коментарі (0)



Інтернет-компанія Yahoo робить чергові спроби для того, щоб уникнути поглинання з боку Microsoft. Учора увечері західні ЗМІ з посиланням на свої джерела в Yahoo повідомили, що компанія готова піти на безпрецедентні кроки - почати співпрацю з конкурентом Google, зокрема об'єднати з інтернет-гігантом рекламні програми під брендом Google.

Після цього в Yahoo повідомили про те, що компанія завершує переговори про покупку компанії AOL (колишня America-on-line). Проте Microsoft відреагувала на це блискавично, повідомивши, що рекламна операція з Google протизаконна і антимонопольні органи її заблокують, а для того, щоб купити Yahoo і після об'єднання з AOL, Microsoft готова удатися до фінансової допомоги News Corp.

Financial Times і Wall Street Journal з посиланням на свої джерела в Microsoft і News Corp говорять, що ці компанії поки не досягли повної угоди по можливій сумісній покупці Yahoo, проте в кожній з компаній варіант сумісних дій оцінюють як "дуже серйозний", оскільки в результаті операції може бути створений найбільший в світовій практиці інтернет-конгломерат News Corp Myspace - Microsoft MSN - Yahoo, дуже близький по своєму обхвату до Google.

У свою чергу Yahoo всіма силами намагається вирватися з "обіймів" Microsoft і News, для чого компанія готова витратити серйозні гроші, з якими в Yahoo і без того туго, на покупку компанії AOL. Тут потенційна операція припускає покупку частини акцій Yahoo за ціною, що перевищує пропозицію Microsoft (31 долар), і передача їх сумісній компанії YAHOO-AOL. У теорії, цей план залишає Microsoft за бортом операції по покупці Yahoo, якщо тільки корпорація не запропонує більше грошей за покупку...

За умовами обговорюваною між Yahoo і Time Warner (головна компанія AOL) операції, Yahoo за завищеною ціною викупить порядка 20% AOL, а крім того, зробить ряд інвестицій в розвиток AOL як самостійного проекту. Проте обговорювана операція зачіпає тільки інтернет-сектор AOL, оскільки AOL є ще і провайдером, телекомунікаційний підрозділ не бере участь в операції.

Що стосується операції з Google, то формально в Yahoo говорять про "аутсорсинге рекламних продажів", причому учора увечері компанії вже представили чорновий варіант програми об'єднання рекламних продажів. На практиці це, швидше за все, означатиме, що найбільш прибуткові і масові програми контекстної реклами Yahoo перестануть існувати самі по собі, а віллються в Google Adsense.

Ам ... Читати далі »
Категорія: Технології | Переглядів: 1109 | Додав: Skip | Дата: 13.04.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com