Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Квітень » 11
Діти й підлітки в Україні все раніше долучаються до алкоголю та наркотиків, а також починають статеве життя у все більш ранньому віці. Про це свідчать результати опитування серед українських школярів та студентів молодших курсів, оприлюднені Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

Соціологічне опитування серед 6,5 тис дітей та юнаків у 335 навчальних закладах по всій Україні провів Український інститут соціальних досліджень ім.Олександра Яременка.

За словами представника ЮНІСЕФ, організації, яка підтримала той проект, результати дослідження серйозно насторожують.

Джеремі Гартлі: „Результати дослідження, відверто кажучи дуже тривожні. Вони показують, що діти вживають алкоголь, наркотики та починають статеве життя у дуже юному віці. Вік, з якого діти починають вживати алкоголь та курити знижується, водночас кількість дівчат, які долучаються до цього, продовжує зростати.”

Міцний алкоголь почали вживати 11-річні дівчата, чого раніше не було. Чимало пива юні українці випивали й раніше, проте за минулі роки, як показало дослідження, вже половина усіх 15-річних хлопців та 30% дівчат щотижнево вживали цей хмільний трунок.
Результати дослідження, відверто кажучи дуже тривожні. Вони показують, що діти вживають алкоголь, наркотики та починають статеве життя у дуже юному віці.
Джеремі Гартлі, ЮНІСЕФ


Досить часто вживання алкоголю провокує й до ранніх статевих зносин, – розповідає голова правління Українського інституту соціальних досліджень, Ольга Балакірєва:

Серед десятикласників вже 20% учнів почали і мають досвід статевого життя. Відбувається суттєве збільшення цих показників серед студентів, учнів ПТУ і ВНЗ [І-ІІ рівня акредитації]. Тривожним є те, що кожний третій контакт відбувається з використанням алкоголю і приблизно чверть цих контактів відбувається без використання презервативів.”

Подібні невтішні статистичні дані стосуються й куріння та вживання українською молоддю наркотиків. У зв’язку з подальшим поширенням в Україні епідемії ВІЛ/СНІДу соціологи проаналізували знання учнівської молоді в цій сфері і виявилось, що третина підлітків не знає шляхів передачі ВІЛ-інфекції. Результати дослідження також показують, що серед дітей і юнаків почастішали випадки образ і насилля, вони ненормально харчуються, мало рухаються і натом ... Читати далі »
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1072 | Додав: Skip | Дата: 11.04.2008 | Коментарі (3)


Журнал Forbes опублікував перелік топових музичних новачків сьогодення
При складенні рейтингу враховувалися різні умови, в тому числі кількість запитів у пошукових системах в Інтернеті, продажі альбомів та завантаження у 2007 році, а також кількість проданих рінгтонів. В результаті переважають R&B та hip-hop виконавці. Зокрема відзначено таких артистів як Sean Kingston, J. Holiday та переможець шоу American Idol на ім’я Jordin Sparks. У переліку також фігурують Flo Rida, Plies, Huey та Hurricane Chris. Очолює Топ-100 Soulja Boy, чия пісня «Crank That (Soulja Boy)» була визнана найхітовішою у 2007 році.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1063 | Додав: beowulf | Дата: 11.04.2008 | Коментарі (3)



Суд має переглянути рішення про дозвіл на в’їзд до країни 
Реперу було заборонено в’їжджати до Великої Британії у 2006 році, коли його було заарештовано та відіслано з країни після хуліганської поведінки в аеропорті Хітроу. Втім Снуп Дог подав успішну апеляцію на цю заборону, і зміг уникнути імміграційного суду у січні цього року. Водночас Міністерство закордонних справ вимагає скасування цього дозволу. Цієї п’ятниці буде встановлено дату слухання у цій справі.





Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1006 | Додав: beowulf | Дата: 11.04.2008 | Коментарі (8)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com