П'ятниця, 10.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Квітень » 10 » Новини відеоігор
17:26
Новини відеоігор
Геймери матимуть власну книгу рекордів Гіннеса


Автори "Книги рекордів Гіннеса", схоже, усвідомили всю глобальність такої штуки, як комп'ютерні ігри, і вирішили випустити спеціальне видання своєї книги, присвячене цьому явищу. Книга отримає назву The Guinness World Records – Videogame Edition 2008. На сторінках цієї книги можна буде ознайомитися з рецензіями на двадцятку найважливіших ігор року і дізнатися які рекорди були встановлені різними геймерами з різних країн, повідомляє Лента.

Раніше комп'ютерні ігри були представлені в "Книзі рекордів Гіннеса" лише окремим розділом. "Ми додали в книгу рекорди, що стосуються відеоігор, кілька років тому, і цей розділ став одним з найпопулярніших у постійних читачів. Отже присвятити цій темі самостійне щорічне видання – крок цілком розумний", – заявив Крейг Глендей, один з редакторів Гіннеса.

Яким же чином були представлені ігри і ігромани в знаменитій Книзі? Так, у 2006 році Лара Крофт удостоїлася титулу "найвідоміша героїня відеоігор" і потрапила в Книгу рекордів Гіннеса. Очікується вихід у світ чергової гри – Tomb Raider Anniversary з її участю. Згідно зі зведенням рекордів, у Німеччині діють найсуворіші правила для творців комп'ютерних ігор. Наприклад, персонажі, яких по ходу гри вбивають кого-небудь, зобов'язані мати "максимально огидний і таку, що відрізняється від людської зовнішність". Згідно з цими правилам, кров жертв в іграх має бути тільки зеленого кольору.

Пам'ятаєте стародавню гру під назвою "Супербрати Маріо"? Ця дуже відома серія комп'ютерних ігор фірми Nintendo, зроблена на початку 80-х за однойменними коміксами, у 2003 році потрапила в Книгу рекордів Гіннеса, як найпопулярніша комп'ютерна гра. За 20 років було продано більше 40 млн копій і з'явилося декілька різних версій. Рівно через 10 років після винаходу цієї комп'ютерної "стрілялки" було знято фільм "Супербрати Маріо", який став найпершим фільмом, знятим за компьтерною грою.

Перша гра з серії Command & Conquer з'явилася в 1995 році. За 10 років існування Command & Conquer придбала мільйони фанатів по всьому світу і була внесена до книги рекордів Гіннеса – цього разу як стратегічний серіал, що найбільше продається.

Природно, в Книгу рекордів потрапляють не тільки розробники і творці ігор. Але і самі геймери. Так, пройти комп'ютерну гру Halo-2 на високому рівні складності – під силу одиницям. Ймовірно, саме тому авторитетна комісія, що складала список рекордів 2007 р. узяла і додала туди подвиг Коді Міллера, якому вдалося пройти знаменитий шутер на максимальному рівні складності всього за три з половиною години (при цьому його персонаж жодного разу не загинув).




Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1202 | Додав: beowulf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Skip  
0
скоро я буду в списку як самий грозний фіфер)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com