Субота, 11.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Вересень » 19
Сьогодні, 19 вересня, виповнюється 26 років символу :-), що професор Скотт Фалман уперше запропонував використовувати для того, щоб позначати всміхнену особу в тексті, що набирається на комп'ютері.
Уперше смайл у тексті Фалман використовував у листі, що відправив на місцеву електронну дошку оголошень, яка була прототипом сьогоднішніх форумів і основним засобом спілкування між співробітниками університету. 

Це послання, що містить перший смайлик, стало пропозицією того, як позначати й визначати коментарі, які не варто серйозно сприймати.

Пізніше психолог розповів, що смайлики впроваджувалися для того, щоб людина, читаючи повідомлення, могла точніше визначити настрій або емоцію, закладену в повідомлення відправника. 

Необхідно відзначити, що за 25 років смайлик став незмінним атрибутом електронного спілкування. Зараз без його використання майже неможливо уявити сучасного спілкування в Мережі, тому що смайл замінює те, чого бракує в спілкуванні за допомогою чату або електронної пошти - інтонацію голосу й міміку. 

За матеріалами Calend.ru



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 930 | Додав: beowulf | Дата: 19.09.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com