П'ятниця, 03.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Квітень » 29 » Сьогодні визначиться перший фіналіст Ліги чемпіонів
18:28
Сьогодні визначиться перший фіналіст Ліги чемпіонів
Сьогодні відбудеться перший поєдинок у відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Англійський "Манчестер Юнайтед" прийме на своєму полі іспанську "Барселону".

Перший поєдинок з "Барсою" на "Камп Ноу" минулої середи завершився нульовою нічиєю. Шотландський наставник "МЮ" вірить, що його команді під силу вийти до фіналу. Він заявив, що в його розпорядженні є футболісти, які здатні блиснути у важливих матчах і які можуть самотужки принести клубу перемогу. Фергюсон вважає, що на "Камп Ноу" його команда показала свою найгіршу гру в нинішній Лізі чемпіонів, тому в дуелі у відповідь з "Барселоною" він має намір зосередитися на атакуючих діях. "Упевнений, що матч на "Олд Траффорд" буде зачно відкритішим, ніж перший поєдинок. Звичайно, кожний із суперників може схилити чашу терезів на свою сторону, але я вважаю, що у нас прекрасні шанси на вихід до фіналу. Безумовно, тактика зіграє свою роль, але будуть і сплески атакуючої гри, якої ми так чекаємо від "МЮ", - продовжив Фергюсон. Відзначимо, що минулого сезону на цій же стадії турніру "Юнайтед" поступився "Мілану", зазнавши третьої поразки в 1/2 фіналу Ліги з чотирьох протистоянь під керівництвом Фергюсона.

У 2006 р. дружина Райкаарда здолала у фіналі Ліги лондонський "Арсенал", проте, в двох інших розіграшах турніру під керівництвом голландця "Барса" складала зброю в Англії, поступившись "Челсі" (2005) і "Ліверпулю" (2007). "Дуже важливо забити хоч би один м'яч і нав'язати суперникові свою гру, - відзначив голландець. – Необхідно встановити контроль над м'ячем і не дозволити "МЮ" грати в свій фірмовий футбол". До "основу" каталонців повернеться Карлес Пуйоль, який замінить дискваліфікованого Рафаеля Маркеса. Цілком можливо, що на лівому фланзі замість Андреса Інієсти діятиме Тьері Анрі.

Категорія: Спорт | Переглядів: 1063 | Додав: Skip | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 -=R@fNeck=-  
0
МЮ рулить

4 Hrusch  
0
Жаль я матч не подивлюсь weep

3 beowulf  
0
А я за Барсу cool

2 Hrusch  
0
M.U. win!!!! booze

1 Skip  
0
буде на що подивитись. матч просто must see!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com