Субота, 04.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Квітень » 13 » "Мілан" зробить ще одну спробу повернути Шевченка
16:18
"Мілан" зробить ще одну спробу повернути Шевченка

Не дивлячись на протести фанів "Мілана" проти можливого повернення з "Челсі" нападаючого Андрія Шевченка, його екс-одноклубник Каха Каладзе вітав би переїзд українця з Лондона до Мілана.

"Ми будемо щасливі, якщо Шева повернеться. Проте це залежить не тільки від нас, – заявив Каладзе. – Він провів декілька сезонів в "Мілані" і зарекомендував себе, як гравець світового рівня, завоювавши "Золотий м'яч". Недавно я розмовляв з Андрієм по телефону і він дуже незадоволений своїм нинішнім положенням в "Челсі", – відзначив грузинський захисник "Мілана".

Позицію Каладзе також підтримав екс-півзахисник "Мілана" Леонардо: "Шевченко – невід'ємна частина історії клубу. Адже він провів в Мілані 7 років, забив майже 200 голів... Мілан для Шевченка – будинок рідний, а він – щось особливе для всіх нас. Загалом, у італійського клубу відмінні відносини з Андрієм, тому його повернення завжди можливо".

Раніше повідомлялося, що Андрій має намір покинути лондонський "Челси" після закінчення сезону і повернутися до Італії. Він нібито заявив власникові "аристократів" Роману Абрамовичеві, що він ситий по горло недооцінкою його можливостей і животінням на лавці запасних.

Не так давно наставник "россо-нері" Карло Анчелотті дав коротку характеристику Шевченка: "Зрадник".

Найагресивніші поклонники клубу почали агітувати про неприпустимість повернення Шевченку до Мілана. Під приводом, що замість нього можна купити молодого і перспективного футболіста.

Проте сам українець недавно заявив, що залишиться в лондонському клубі. На питання про те, з чим зв'язує своє найближче майбутнє Шевченка, українець відповів: "Воно пов'язане з "Челсі". У мене є контракт, який я повинен виконувати. Сьогодні про зміну клубу немає сенсу говорити".

Не дивлячись на такі заяви президент "Мілана" Сільвіо Берлусконі має намір зробити ще одну спробу, щоб повернути в команду Шеву.

Колишній лідер червоно-чорних був проданий в "Челсі" літом 2006 року за 30 мільйонів фунтів стерлінгів. Коли поділа у Шевченка пішли не так блискуче, як очікувалося, італійські і британські ЗМІ почали відправляти його назад на Апенніни. Недавно Анчелотті, коментуючи інформацію про можливу оренду 31-річного українця, висловив думку, що нападаючому буде важко вписатися в склад.

Проте Берлусконі як і раніше упевнений: "Мілану" стане в нагоді Шевченко, що забив з 1999 по 2006 рік 127 голів в 208 зустрічах за клуб. "Я намагаюся повернути Шевченка назад, зараз у нас з'явився непоганий шанс зробити це", – сказав власник клубу.

Втім, навряд чи червоно-чорним вдасться одночасно придбати українця і Роналдіньо, якому готують швидке розставання з "Барселоною", а "Мілан" називають головним претендентом на бразильця.





Категорія: Спорт | Переглядів: 1017 | Додав: beowulf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com