П'ятниця, 03.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Квітень » 10 » МЮ виходить в півфінал
00:22
МЮ виходить в півфінал
Навіть без Роналдо і Руні в основі команада Фергісона справилася з римськими Вовками.


Другий матч чвертьфінального поєдинку між Манчестером та Ромою видався, на подив, досить динамічним. Манкуніанці почали матч дуже впевнено навіть без своїх лідерів в лиці Роналдо і Руні, яких Фергі вирішив залишит в запасі. Червоні Дияволи могли мінімум два рази забити в дебюті, але прекрасну гру в обох епізодах продемонтрував Доні. Спочатку Харгрівз був виведений 1на1 з кіпером, але переграти стража римьких воріт не зміг, а потім чудова комбінація завершилась сильним на перший погляд прострілом Харгрівза на Гігза, чий вистріл в противохід Доні зумів лідквідувати з трудностями. Рома в цей же час рідко підбиралася до воріт Ван Дер Сара. Важливо лише згадати удар з гострого кута, але він не став для голандського вороторя проблемою.

А після чього Том Хенніг Овребо(суддя поєдинку) вирішив допомогти Романісті, придумавши ну дуже суперечливий пенальті. Але Де Россі справедливість воскресив, не використвавши 200%-ий шанс. Даніелє не справився з нервами і відправив м'яч далеко вище воріт. Рома здригнулась і провела декілька непоганих атак, але Ван дер Сару по-справжньому в гру вспупати не довелось. Браво захисту Манкуніанців.

Було проведено багато атак, але судилось забити в цьому матчі саме Тевезу на 70 хвилині матчу. Чудесно зігравши з Харгрівзом в стінку, він поховав всі надії Роми в Лізі Чемпіонів.

Після цього голу все стало ясно. В гостей опустились руки,а МЮ не намагались огострювати свою гру. Тільки Парк зміг вискочити на рандеву з Доні, але так і не зміг забити.

В цілому, можна сказати, що результат поєдинку був зроблений ще в Римі, тиждень тому.

МЮ - Рома 1:0
Гол: Тевес, 70

МЮ: Ван дер Сар, Браун, Фердинанд, Пике, Сильвестр, Парк, Каррік (О'Ши, 74), Харгрівз, Андерсон (Г. Невілл, 81), Гіггз (Руні, 74), Тевес

Рома: Доні, Пануччі, Мексес, Жуан, Кассетті (Тонетто, 56), Пісарро (Жюлі, 69), Де Росси, Мансіні, Перротта, Таддеі (Эспозіто, 81), Вучініч

Попередження: Перротта

На 29-й хвилині Де Россі (Р) не забив пенальті

Перший матч - 2:0.


Категорія: Спорт | Переглядів: 1049 | Додав: Skip | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com