Субота, 04.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Квітень » 10 » Євро-2012: Лід тронувся. Перший етап проекту стадіону у Львові закінчено (ФОТО)
23:46
Євро-2012: Лід тронувся. Перший етап проекту стадіону у Львові закінчено (ФОТО)
Компанія “Alpine” (Австрія) завершила першу фазу проектування нового львівського стадіону, на якому пройдуть матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Розроблено усі ескізні креслення споруди та завершено розробку остаточного дизайну всіх елементів стадіону.





Представники компанії спільно з представниками Львівської міської ради представили результати першої фази проектування інспекторам УЄФА, які схвально оцінили як якість робіт так і темпи їх виконання. Наступними фазами стануть розробка стадії-проект та робочих креслень. Дані роботи завершаться до кінця травня 2008 року Після цього розпочнеться підготовка до будівельних робіт на місці спорудження спортивної арени.


Проект передбачає будівництво стадіону на 33.000 місць. За словами проектанта Альберта Віммера, львівський стадіон матиме три поверхи, перший із який призначений для підземного паркінгу, два інші для двохярусних трибун, ВІП-сектору та інших допоміжних приміщеннь: «Під час детальних переговорів із львівською мерією ми намагалися у дизайні поєднати «особливості Львова», дотримуючись при цьому вимог УЄФА щодо таких споруд».

«Темп, який взяли австрійські архітектори є досить високий і показує нам, що усі задекларовані терміни будуть дотримані. Архітектурна компанія Альберта Віммера зараз допрацьовує кошторисно-проектну документацію, а компанія «Alpine» формує проектну групу на чолі із директором «Alpine» в Україні Райнхардом Штокінгером.», - зазначив директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний.

Водночас у офісі «Alpine» запевнили, що компанія в Україні, як і в інших країнах, залучає найкращі свої ресурси до проекту будівництва стадіону у Львові: «Alpine Group - одна з потужних конструкторських груп із штатом 13,000 осіб. Для цього проекту ми об’єднаємо досвідченість австрійського штату в конструкції стадіонів із українськими технологіями».

 Довідка

«Конструкторське» (Albert Wimmer ZT Gmbh) проектувало футбольні стадіони у Зальцбурзі, Кляґенфурті й Іннсбруку до «ЄВРО 2008».

«Alpine BAU GmbH» знаходиnься серед найбільших і найуспішніших компанії в секторі конструювання та будівництва стадіонів. Лише у 2007 році компанія виконала конструювання на суму 2.6 мільярдів євро.


Категорія: Спорт | Переглядів: 2154 | Додав: Skip | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 beowulf  
0
Нарешті,а то так і до того шо не будуть приймати не далеко було wacko

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com