Вівторок, 30.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2011 » Квітень » 1 » Влада працює !!!!!!!!!!
14:43
Влада працює !!!!!!!!!!

 М.Цимбалюк – на обласному семінарі в Пустомитах

30 березня, на базі відділу освіти Пустомитівської райдержадміністрації, який очолює М.Лісна, відбулася нарада керівників органів управління освітою районів і міст області, організована головним управлінням освіти і науки облдержадміністрації. Участь у її роботі брали голова обласної державної адміністрації М.Цимбалюк, начальник головного управління освіти і науки облдержадміністрації М.Брегін, директор ЛОІППО Р.Шиян, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Л.Середа, голова Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопко, його заступник Л.Сабара, заступник голови районної ради І.Мудрий та інші.

М.Цимбалюк виклав своє бачення розвитку освіти області, зокрема, йшлося про завдання, які необхідно виконати упродовж двох років, а саме: впровадження програми «Шкільний автобус», облаштування внутрішніх санвузлів в закладах освіти та інформатизацію шкіл. Керівник області акцентував увагу учасників наради на створенні умов для  якісної освіти учнів. На згадку про район, І.Чопко подарував М.Цимбалюку книжку «Освіта Пустомитівщини».

На нараді, серед інших, порушувалися питання: організації закінчення поточного навчального року; атестації педагогічних працівників; зовнішнього незалежного оцінювання та системи електронного вступу до ВНЗ України; формування єдиної інформаційної системи освіти області; організації роботи районної психолого-медико – педагогічної та окружної медико-психологічної консультацій; фінансово-господарської діяльності закладів освіти області. Присутні ознайомилися з досвідом Пустомитівщини щодо раціонального використання коштів державного та місцевих бюджетів, спонсорів та меценатів, для підтримки та покращення матеріальної бази, будівництва шкіл та створення належних умов для навчання і виховання дітей. Зокрема, вони мали можливість оглянути будівництво Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. та Зимноводівського дошкільного навчального закладу, добудову Годовицької ЗОШ І-ІІІ ст., реконструкцію Зимноводівської ЗОШ №2 І-ІІІ ст. та капітальний ремонт Басівської ЗОШ І ст..

 

 

З питань проведення місячника озеленення та благоустрою

30 березня, під головуванням  першого заступника голови Пустомитівської райдержадміністрації Володимира Шаповала, відбулося розширене засідання оргкомітету з організації проведення місячника озеленення та благоустрою (триватиме до 20 квітня) і Дня довкілля (16 квітня). Участь у засіданні брали  керівники органів місцевого самоврядування району та керівники бюджетної сфери, закріплені за органами місцевого самоврядування, представники дорожніх служб. Йшлося про виконання заходів з проведення місячника озеленення та благоустрою, порушувалися проблемні питання, які виникають в ході проведення акції, серед яких, необхідність залучення спеціальної техніки для ліквідації 13 несанкціонованих сміттєзвалищ. Також, висловлювалися побажання щодо сприяння виконання власних повноважень місцевих рад працівниками РВ ГУВМСУ у Львівській області та ДАІ.

 

 

Підготовка техніки до весняно-польових робіт

В агроформуваннях Пустомитівського району нараховується 185  тракторів, 92 плуги, 88 сівалок, 98 культиваторів. Станом на 25 березня готовність тракторів до проведення весняно-польових робіт становила 99%, плугів - 96%,  сівалок - 93%, культиваторів – 97%, комбінованих агрегатів – 96%, картоплесажалок - 90%, обприскувачів - 96%.

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1101 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com