Четвер, 28.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Вересень » 1 » У Пустомитах родина нотаріусів вирощувала плантацію коноплі
09:29
У Пустомитах родина нотаріусів вирощувала плантацію коноплі

Пустомити Львівської області виявили плантацію коноплі. Вартість партії дурману, щонайменше, 100 тисяч гривень. Про це ZAXID.NET повідомили у секторі зв’язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

 «О дев’ятій годині ранку міліціонери вже чатували біля брами. Пояснюють - надійшла інформація, що у цьому господарстві росте конопля. Хвіртка виявилась зачиненою.

Подзвонили у двері та господиня не поспішала відчиняти. За кілька хвилин почули метушню за хатою. Обійшли будинок з іншого боку та побачили жінку, яка хутко бігала по городу і зривала якісь кущі. З’ясувалося, що господиня виламувала рослини коноплі, скидала їх на подвір’ї та вже збиралася підпалити», - зазначив старший слідчий Пустомитівського РВ ГУМВС України у Львівській області, майор міліції Оксана Яцуха.

Та знищити рослини не вдалося. Правоохоронці знайшли на подвір’ї більше тридцяти виламаних кущів. Ще дев’яносто рослин коноплі жінка просто не встигла зірвати.

Рослина росла на городі за будинком та навіть у квітниках. Господиня переконує, що і гадки не мала, що то за трава. Думала, то звичайні бур’яни. Каже, годувала ними домашню птицю – курей та качок.

Вже відомо, що власники садиби – мати та донька – працюють нотаріусами.

Взірці вилучених рослин вже скерували на дослідження. За попередніми підрахунками, вартість такої партії - понад 100 тисяч гривень.


Оригінал новини на сайті Захід.нет

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1298 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com