Вівторок, 23.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2010 » Листопад » 19 » РАДА УХВАЛИЛА ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС
09:49
РАДА УХВАЛИЛА ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС
Парламент у четвер ухвалив проект Податкового кодексу в другому читанні та в цілому. За відповідне рішення проголосувало 269 народних обранців.

За прийняття кодексу проголосували 176 депутатів від Партії регіонів, 26 комуністів, 20 депутатів Блоку Литвина, 20 депутатів НУНСу (в тому числі представники "Єдиного центру" Віктора Балоги) і 22 позафракційні.

Також "за" проголосували 5 депутатів від БЮТ: Микола Баграєв, Олександр Буряк, Таріел Васадзе, Володимир Скубенко і Валерій Шаманов.

Як відомо, депутати приймали кожну статтю документу два дні - у вівторок і четвер. В середу над ним парламентарії працювали в профільному комітеті Ради.

Під час прийняття в сесійній залі було розглянуто більше 4 тисяч поправок і пропозицій. Переважну частину з них було відхилено парламентською більшістю.

В новому варіанті Податкового кодексу депутати передбачили нові види перевірок для податківців та надали їм можливість застосовувати адміністративний арешт майна підприємців у разі невиконання ними своїх обов'язків.

Окрім цього, парламент проголосував за зниження податку на прибуток з 25% до 16%.

Також депутати залишили в новому проекті оподаткування депозитів фізичних осіб, яке має бути впроваджене в 2015 році, і податок на нерухоме майно.

Серед іншого, Рада підвищила акцізний збір на моторні бензини та дизпаливо, зберегла ставки акцизу на сприт, алкогольні напої й сигарети, і ввела акциз на скраплений газ.

При цьому найбільшого резонансу викликало затвердження депутатами нової спрощеної системи оподаткування. Відповідне питання обговорювалось близько години.

Утім, багато питань документу ще вимагають доопрацювання, зазначили в парламенті представники усіх депутатських фракцій у своїх заключних промовах. - pravda.com.ua.

Категорія: Держава та політика | Переглядів: 868 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com