Субота, 20.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2011 » Серпень » 3 » Як це бути тренером футбольної команди,яка впевнено тримає першість в районі?
09:52
Як це бути тренером футбольної команди,яка впевнено тримає першість в районі?
        У футбол грають майже всі представники сильної статі людства. Турнірна таблиця районного чемпіонату з футболу вражає досягненнями команд, а також їх тренерів,адже вони проводять тренування і дають певні настанови на гру які пізніше виконують гравці. Як це бути тренером команди яка впевнено тримає першість в районі? Пелех Роман Михайлович люб’язно погодився розповісти про те, як розпочинався шлях фудбольного клубу ФК "Фаворит".
         
-П.Роман, розкажіть,будь ласка,як саме ви стали тренером команди Лапаївки? І як розпочинався футбольний шлях вашої команди?
    Мій фах абсолютно не пов’язаний з спортом, а тим більше з професійним футболом,тому я сприйняв протозицію стати тренером скептично, але все ж таки поглдився.Я бачив неодноразово ігри команди і розумів що потенціал є, тому потрібно надати йому змогу розвиватися. Команда вже існувала проте з часом вона почала розпадатися. Хлопці звернулися до мене, аби я допоміг відродити команду і вивів її на новий рівень . Згуртувавши всіх, ми почали активно шукати спонсорів,та проводити тренування.
   
-Про фінансування. Хто фінансує ваш клуб? 
    Ми самі..(усміхається) аби придбати нову футбольну форму ми спільними зусиллями долали фінансові труднощі . Щодо подальшого фінансування то ми на даний момент виживаємо за рахунок коштів спонсорів, адже сілька рада не надто активно співпрацює з нами.
       -Скажіть ,чи існують якісь внутрішні правела у вашій команді.?
   Звісно так. Хоч ми і діємо згідно футбольного регламенту,але є певні правела яких дотримуються наші гравці. Їм забороняється вживати алкогольні напої, палити та запізнюватися на тренування. 
       -Чи активно вас підтримують ваші фанати?
   Так звісно! чого-чого а підтримки нам не бракує. У нашого клубу широке коло вболівальників від старого до малого , як то кажуть . Найактивніші отримують від нас всілякі подарунки - це зокрема футбольна атрибутика з символікою нашої команди.
  
-Як часто змінюється склад вашої команди ? І чи переманюють ваших гравців інші фудбольні клуби?
 Склад змінюється не часто, де хто з гравців грає у складі вже кілька років. Стосовно інших футбольних клубів, то так буває що гравці йдуть від нас, але ми цьому раді адже вони досягають значно більших вершин у житті за допомогою наших баз підготовки і практики.
   
-І на завершення. Яку команду в найближчий час хотіли б побачити у ролі суперника?
 Ми зіграли багата ігор з різними командами. Хотільсь би зіграти з командою Кам’яної Бузьки, яка на даний час є лідером Львівської області.

Розмовляла
Юлія Скиб’як
Категорія: Спорт | Переглядів: 1127 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com