Четвер, 25.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2011 » Серпень » 9 » Два шляхи для України після арешту Тимошенко.
13:19
Два шляхи для України після арешту Тимошенко.

    Справа не в Тимошенко. Неважливо - хороша вона чи погана, злодійка або ангел. Важливо те, що тепер в України є тільки два шляхи подальшого розвитку подій в найближчі кілька місяців.

Перший

  Янукович і Партія регіонів з тріском програють парламентські вибори. Це відбудеться ось чому. Зрозуміло, що тюремне ув'язнення зробить з Тимошенко не підсудну, а народну мученицю. Зрозуміло, що це - момент консолідації протестного електорату. Більшість не симпатизують нікому з діючих опозиціонерів, зараз побачило маячок для себе і формально пробачило Юлі колишні помилки. Дискусія в суді - одне, наручники і грати в камері Лук'янівського СІЗО - зовсім інше. «Скоро можуть прийти і за мною» - так відреагувало свідомість багатьох громадян, які не поділяють переконання правлячої еліти. Напевно, не дуже позитивна реакція на арешт Тимошенко піде з боку Європи і США, про що Януковичу неодноразово і дуже жирно натякали.
 
Другий

   Янукович і Ко плюють на Європу і США, жорстоко тиснуть народні протести (як стихійні, так і організовані «Батьківщиною»), проводять масові арешти і забивають тюрми «політичними» (не дарма ж 10 000 кримінальників за амністією звільнили). 
Захід закриває двері перед українською «елітою» і бізнесом. Починається ізоляція Україні та її прискорений дрейф до Росії. Ціна дрейфу - газотранспортна система, контроль над провідними промисловими галузями, військова інтеграція.
 
Головне питання

    Навіщо? 
Невже влада вважає, що арешт раптом дисциплінує Тимошенко?Або налякає українців? Або щось ще? Більшість політологів, бачать в арешті Тимошенко тільки позитив для неї самої і негатив для влади. Арешт Тимошенко може виявитися головною, якщо не фатальною помилкою Віктора Януковича.
 

Мобілізація

     Олександр Турчинов оголосив про загальну мобілізацію. 
Виступаючи на імпровізованому мітингу прихильників Юлії Тимошенко, він заявив, що проявивши активність і небайдужість зараз, ми зможемо отримати вже восени нову владу.

Категорія: Держава та політика | Переглядів: 881 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com