П'ятниця, 17.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2010 » Жовтень » 11 » Діяльність органів влади на місцях
09:49
Діяльність органів влади на місцях

1.02 Заходи місцевих органів виконавчої влади

Головою Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопком підписано розпорядження від 6 жовтня 2010 року № 721 «Про початок опалювального сезону 2010/11 року». Згідно з розпорядженням, з 7 жовтня 2010 року встановлено початок опалювального сезону для закладів медицини, культури, освіти, населення та інших категорій споживачів.

 

1.03 Діяльність органів місцевого самоврядування

Згідно з рішенням 43-ї чергової сесії Пустомитівської районної  ради від 16 вересня 2010 року, надано субвенцію в сумі 680 тис. грн. для Зимноводівської сільської  ради, з метою продовження будівництва дитячого дошкільного закладу в с.Зимна Вода. 

 

4.Питання соціально - економічного характеру

         Станом на 1 жовтня до зведеного бюджету Пустомитівського району надійшло 148 766,8 тис. грн., що становить 103,2% до плану на січень – вересень.

 

2. Події  суспільно – політичного життя

2.18 Гуманітарна політика

         Підведено підсумки районного етапу конкурсу «Славетні імена України -2010. Андрей Шептицький», на який були представлені 18 робіт із 13 шкіл району. Переможцями, що братимуть участь у наступному (обласному) етапі конкурсу, визнано: у номінації науково - дослідницька робота - Пустомитівську ЗОШ №1 І-ІІІ ст.; у номінації  методична розробка – Милятичівську ЗОШ І-ІІІ ст.           

           

2.28. Заплановані заходи

          На відзначення Дня туризму, відділом освіти Пустомитівської  райдержадміністрації організовано екскурсію для вчителів району в

с. Сільсько Миколаївського району. Маршрут було запропоновано вчителькою географії однієї із шкіл смт.Щирець С.Деревацькою , адже саме у цьому селі збереглися  залишки  давнього поселення хорватів, зокрема, гребля та келії. Пізнавальну екскурсію для 43 педагогів провів науковець Орест Корчинський
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 847 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com