Середа, 24.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2012 » Лютий » 16
Мешканці села Сокільники досі не мають прямого маршруту до Львова. Про це вони повідомили, зателефонувавши на «гарячу лінію» телеканалу ZIK.

Нагадаємо, ще 3 лютого в прямому ефірі телеканалу ZIK начальник управління розвитку інфраструктури Львівської облдержадміністрації Володимир Корпан пообіцяв відкоригувати та відновити транспортний рух в Сокільниках. Пообіцяв, але слова свого так і не дотримав. Селяни досі вимушені доїжджати транзитними автобусами з міста Пустомити на таксі, а то й ідуть пішки. Усе тому, що село, розташоване між двома трасами Стрий-Львів та Львів-Пустомити, залишилось без транспортної розв’язки.

«Живу біля дороги недалеко, бачу, як усі ідуть пішки, несуть маленьких дітей, ще дошкільного віку на руках, замотаних», – розповіла Марія Тарнавчик, голова виборчої комісії с. Сокільники.

До транспортної реформи через Сокільники курсувала маршрутка №71, але тепер і вона їздити перестала. Новий маршрут сільраді пообіцяли погодити ще в грудні минулого року.

«Кажуть, ніяк те питання не можна вирішити, бо маршрут не рентабельний. Я й не знаю, що робити, коли мені в обласній адміністрації сказали: «Ви можете вирішити питання і купити свої автобуси», – розгублено каже Михайло Криса, сільський голова с. Сокільники.

Натомість у Львівській облдержадміністрації запевняють: через Сокільники курсує аж п’ять автобусів, а з часом їх буде дванадцять. А як саме вони курсують і чи ходять взагалі, має знати міськрада Львова.

Докладніше дивіться у програмі новин «Огляд дня» о 12:00 та 21:00 на телеканалі ZIK.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 2533 | Додав: НАТ | Дата: 16.02.2012 | Коментарі (1)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com