П'ятниця, 29.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2011 » Жовтень » 06
Львівські веслувальники успішно виступили на відкритій десятій регаті Львівщини з веслування на байдарках і каное, що пройшла на озері Наварія (Пустомитівський район). Про це Вголос повідомив президент Федерації веслування Львівщини Володимир Милян.

Львів’янам вдалося нагребти цілий мішок медалей різного ґатунку. Детальніший звіт про цю події читайте на нашому сайті через кілька хвилин у рубриці «статті». 
 

Вголос

Категорія: Суспільство | Переглядів: 860 | Додав: zhyvchek | Дата: 06.10.2011 | Коментарі (0)

Збирання зернових на Львівщині пройшло зі значними ускладненнями через несприятливі погодні умови, що вплинуло на темпи збирання та кінцеву якість зерна. На сьогодні зібрано 90% зернових. Всього очікують зібрати 900 тис. тонн, що на 44% більше, ніж минуло річ, та на 8,5 % більше, ніж найврожайнішого року. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Іван Стефанишин сьогодні,4 жовтня, під час обговорення жнив та осінньо-польових робіт 2011 року.

«Найбільш руйнівні процеси відбулись у Городоцькому районі, Дрогобицькому, Кам'янка-Бузькому, Мостиському, Старосамбірському та Яворівському районах, де посівні площі зменшились на 30-47%. Загалом по області площа посіву зернових зменшилась лише на 4% завдяки селянським господарствам», - сказав він.

За словами Стефанишина, також порушена структура посівних площ у Дрогобицькому, Стрийському, Пустомитівському, Миколаївському, Старосамбірському, Яворівському районах. Там зернові культури займають лише 38% посівних площ при рекомендованих 50%.

Найбільше зниження виробництва зернових у цьому році допустили Пустомитівський, Жидачівський та Дрогобицький райони.

... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 849 | Додав: zhyvchek | Дата: 06.10.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com