П'ятниця, 29.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2011 » Серпень » 11
   Порушено кримінальну справу проти старшого оперуповноваженого служби боротьби з незаконним обігом наркотиків одного із РВ ГУМВС України у Львівській області С. за фактом одержання хабара службовою особою, за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. 

   Про це 10 серпня ЗІКу повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області. 
Оперативник УБНОН С. в одному із сіл Пустомитівського району Львівської області затримав гр. Г. начебто за підозрою у незаконному зберіганні наркотичних засобів. Після цього працівник міліції вимагав у чоловіка та його дружини грошової винагороди в розмірі 3000 доларів США за не притягнення Г. до передбаченої законом відповідальності. 
Отримавши частину хабара в розмірі 500 доларів США, С. повідомив Г. та його дружину про необхідність передачі решти частини хабара та пригрозив, що в разі невиконання його вимог, останній буде затриманий. 
29.07.2011 року відповідно до попередньої домовленості дружина Г., передала С., хабар в сумі 1500 доларів США. Цього ж дня вищезгаданий працівник міліції затриманий, йому обрано запобіжний захід – взяття під варту. 
На даний час слідство триває.
Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 886 | Додав: НАТ | Дата: 11.08.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com