П'ятниця, 29.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Травень » 23

Львів долучив до своїх територій 86,156 га землі. Відповідну ухвалу депутати Львівської міської ради прийняли 19 травня під час сесії.

Згідно з ухвалою, депутати надали згоду на включення у межі території міста Львова земельної ділянки площею 28,836 га на території Сокільницької сільської ради Пустомитівського району та земельної ділянки площею 57,32 га на території Зимноводівської сільської ради Пустомитівського району.

Землю включено «з метою впорядкування питання раціонального використання земельних ресурсів міста Львова» за відповідним зверненням Національного агентства з питань підготовки до Євро-2012.

Управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міськради зобов’язане розробити проект землеустрою щодо зміни меж Львова та подати його міській раді на затвердження.

Львів веде переговори щодо розширення меж. Робота над розширенням меж Львова триває, тривають перемовини з прилеглими населеними пунктами щодо доручення до території міста десятків гектарів землі, – зазначає міський голова Львова Андрій Садовий.

Водночас депутат від «України Соборної» Віра Лясковська зазначає, що розширити межі Львова можна за рахунок територій, які раніше були надані містом під артилерійські склади. Йдеться про 165 га землі. За словами Лясковської, ці землі вже не використовуються під склади і на володіння ними з’явилось багато претендентів.

Категорія: Держава та політика | Переглядів: 789 | Додав: zhyvchek | Дата: 23.05.2011 | Коментарі (0)

17 травня 2011 року на сесії Львівської обласної ради з ініціативи фракції ВО «Свобода» депутати ухвалили заяву «Про скоєння злочину посадовими особами Державної митної служби України, які завдали збитків державі в особливо великих розмірах», адресоване Президентові України, прем’єр-міністрові України, голові Служби безпеки та генеральному прокуророві України.


Як повідомила JeyNews прес-секретар ЛОО ВО "Свобода" Леся Федів, за це рішення проголосувало 77 депутатів із 93 зареєстрованих на сесії.  

У тексті звернення, запропонованому головою постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради Михайлом Блавацьким, йдеться:

«На підставі інформації отриманої як із митних органів Євросоюзу, так і витягу центральної бази даних Державної митної служби України встановлено три фірми, які здійснювали контрабандні перевезення товарів через Львівську митницю на територію України в період з 24.09.2010 до 05.03.2011 років.

ОДЕРЖУВАЧІ:

... Читати далі »
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 731 | Додав: zhyvchek | Дата: 23.05.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com