Четвер, 25.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Квітень » 08
ПУСТОМИТІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ
Пустомитівська центральна районна лікарня в своїй діяльності підпорядковується Головному управлінню охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, є самостійним лікувально-профілактичним закладом – юридичною особою зі своєю печаткою, Статутом. Планування діяльності, фінансування, оснащення медичною апаратурою і майном проводиться у відповідності до встановлених вимог та норм чинного законодавства.

Пустомитівська центральна районна лікарня почала здійснювати свою діяльність у 1973 році ставши правонаступником районної лікарні на вул.. Глинській у приміщенні колишньої панської садиби. Вагомий вклад в розвиток та формування інфраструктури Пустомитівської центральної районної лікарні внесли такі відомі головні лікарі як Волчанський Зеновій Степанович (роки праці 1964-2000), Федина Ярослав Іванович (роки праці 2000-2010).

З жовтня 2010р. Пустомитівську центральну районну лікарню очолює лікар вищої категорії Лабай Іван Михайлович.

Лікувально-діагностичною роботою керують заступник з лікувальної роботи Книш Михайло Степанович, з медичного обслуговування населення Горинь Олександр Степанович, з материнства та дитинства Цебак Федір Семенович, з експертизи тимчасової непрацездатності Мамчур Олена Олександрівна.

Фінансово-господарську роботу лікарні забезпечують головний бухгалтер Сарахман Ярослава Ярославівна, начальник відділу кадрів Комаровська Галина Михайлівна, провідний економіст Лаврик Зоряна Мирославівна, завідувач господарством Литвинюк Іван Оксентійович, інженер з охорони праці Божко Надія Євгенівна, головний інженер Паненко Тарас Станіславович, головний енергетик Цибульський Юрій Вікторович.

Пустомитівська центральна районна лікарня має в своїй структурі одну районну лікарню, одну міську лікарню, 4 лікарські амбулаторії і 16 амбулаторій загальної практики-сімейної медицини. Така розширена структура дає можливість надавати ефективну медичну допомогу практично кожному жителю Пустомит та Пустомитівського району.

Пустомитівська центральна районна лікарня обслуговує м. Пустомити, смт. Щирець та 91 село та 9 хуторів. На території Пустомитівського району проживає – 111 997 чол., з них міського – 1 4683 чол., сільського – 9 7314 чол.

Основними напрямками роботи Пустомитівської центральної районної лікарні є надання первинної медико-санітарної допомоги, спеціалізованої амбулаторної допомоги, консультативно-діагностичної медичної допомоги, спеціалізованої стаціонарної допомог ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 2146 | Додав: НАТ | Дата: 08.04.2011 | Коментарі (0)

Податківця зі Львова затримали за вимагання хабаря

Служба Безпеки України затримала працівника Львівської обласної податкової. Він вимагав 10 тисяч доларів хабаря у бізнесмена.

Встановлено, що податківець вимагав у львів’янки вказану суму за сприяння в оформленні документації на земельну ділянку в одному із сіл Пустомитівського району, повідомили в прес-службі УСБУ у Львівській області.

Оперативники СБУ затримали державного службовця в приміщенні однієї з нотаріальних контор м. Львова під час одержання від потерпілої 80 тис. грн.

За матеріалами СБУ органами МВС стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.189 (Вимагання, вчинене службовою особою з використанням свого службового становища, що завдало значної шкоди потерпілому) КК України.

За матеріалами: ZAXID.NET

Категорія: Суспільство | Переглядів: 660 | Додав: НАТ | Дата: 08.04.2011 | Коментарі (0)

Прийом громадян

19 квітня 2011р. з 10.00 до 13.00 годин відбудеться особистий прийом громадян головою Пустомитівської районної ради.

* Щоб взяти участь в особистому прийомі громадян головою районної ради потрібно попередньо записатись, зателефонувавши за номером (0 32 30) 4-12-56 begin_of_the_skype_highlighting (0 32 30) 4-12-56
посилання :http://pustomyty-rada.gov.ua/

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 737 | Додав: НАТ | Дата: 08.04.2011 | Коментарі (0)

Верховна Рада України ухвалила в цілому Закон України "Про засади запобігання і протидії корупції в Україні".

За ухвалення даного рішення проголосували 277 народних депутатів із 322 зареєстрованих у сесійній залі.

Ухвалений закон більш чітко визначає коло суб’єктів відповідальності за корупційні правопорушення. Так, до числа таких суб’єктів додатково включені Голова, заступник Голови, секретарі секцій Вищої ради юстиції, члени Вищої ради юстиції, члени Центральної виборчої комісії. Таким чином, до кола суб’єктів відповідальності за корупційні правопорушення закон відносить Президента України, Голову Верховної Ради України, його Першого заступника та заступника, Прем`єр-міністра України, Першого віце-прем`єр-міністра України, віце-прем`єр-міністрів України, міністрів, інших керівників центральних органів виконавчої влади, які не входять до складу Кабінету Міністрів України, та їх заступників, Голову Служби безпеки України, Генерального прокурора України, Голову Національного банку України, Голову Рахункової палати, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Голову Верховної Ради Автономної Республіки Крим, Голову Ради міністрів Автономної Республіки Крим; народних депутатів України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутатів місцевих рад тощо, повідомляє УНІАН.

Закон також установлює обмеження (використання службового становища, одержання дарунків, роботи близьких осіб, фінансового контролю) для посадових осіб юридичних осіб публічного права, які одержують заробітну плату за рахунок державного чи місцевого бюджетів.

У законі запроваджується положення, яке визначає конфлікт інтересів на публічній службі та порядок його врегулювання. Передбачається обов’язок ужиття особою, яка уповноважена на виконання функцій держави, заходів до недопущення будь-якої можливості виникнення конфлікту інтересів. Така особа також зобов’язується повідомити безпосереднього керівника (у разі його наявності), організацію за місцем роботи, орган, на який покладається проведення спеціальної перевірки такої особи, про наявність особистих інтересів чи обставин, що можуть призвести до невиконання чи неналежного виконання нею своїх посадових обов`язків.

... Читати далі »

Категорія: Держава та політика | Переглядів: 1101 | Додав: zhyvchek | Дата: 08.04.2011 | Коментарі (0)

Тарифи на зв’язок зростуть на третину

Всі профільні органи схвалили проект введення нових граничних тарифів на місцевий телефонний зв’язок.

Про це повідомив вчора голова Нацкомісії з питань регулювання зв’язку Петро Яцук, – пише DT.UA.

«Нещодавно документ погодили Міністерство економрозвитку і торгівлі та Держкомпідприємництва. Місяць тому його погодили профспілки», – заявив він.

Підвищення тарифів має пройти у два етапи: з 1 травня на 25% – до 24,67 грн на місяць у містах та 13,15 грн у селах. А з 1 вересня ще на 8% – до 26,74 грн на місяць у містах і 14,21 грн на місяць у селах.

Кількість включених в абонплату нетарифікованих хвилин при цьому зросте з 200 до 600 на місяць.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 649 | Додав: zhyvchek | Дата: 08.04.2011 | Коментарі (0)

6 квітня заступники голови Пустомитівської районної державної адміністрації Володимир Шуркало та Любов Сабара відповідно до розпорядження голови Пустомитівської районної державної адміністрації №258 від 22 березня 2011 року «Про проведення місячника озеленення та благоустрою і Дня довкілля» провели розширене засідання оргкомітету, створеного для організації проведення місячника озеленення та благоустрою (триватиме до 20 квітня) і Дня довкілля (проводитиметься 16 квітня). В ході засідання керівники установ, закріплені за органами місцевого самоврядування району прозвітували про стан виконаних робіт. За оперативними даними на території Пустомитівського району виконано 74% від запланованих робіт. Особливу увагу присутні засідання звернули на проблему стихійних сміттєзвалищ, впродовж цього року 20 з них ліквідовано. На території району за звітний період посаджено 3500 дерев та 2300 кущів, а у с. Підберізці засаджено березовий гай (100 беріз). Лісгоспами Пустомитівського району засаджено 5 га нових лісових масивів. Стосовно ремонту доріг, то протягом січня–березня 2011 року на території району представниками філії «Райавтодор» виконано робіт на суму 1024,8 тис. грн.

 

Засідання районної комісії

6 квітня в райдержадміністрації ... Читати далі »
Категорія: Суспільство | Переглядів: 687 | Додав: zhyvchek | Дата: 08.04.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com