П'ятниця, 26.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Квітень » 07
Вища рада юстиції (ВРЮ) рекомендувала внести подання про звільнення за порушення присяги судді Пустомитівського райсуду (Львівська обл.) Віктора Нерознака та судді Святошинського райсуду Києва Олега Бондаренка. Таке рішення було прийнято на засіданні ВРЮ, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, ВРЮ внесла подання на звільнення суддів за загальними обставинами: у зв'язку з заявою про відставку - суддю Вищого господарського суду України Олександра Шульгу, суддю Апеляційного суду Хмельницької обл. Олексія Трохимчука та суддю Мелітопольського райсуду Запорізької обл. Світлану Полеву за станом здоров'я.
Нагадаємо, ВРЮ сьогодні розглядав питання щодо рекомендації на звільнення 13 суддів за порушення присяги судді.


РБК-Украина.

Категорія: Держава та політика | Переглядів: 700 | Додав: zhyvchek | Дата: 07.04.2011 | Коментарі (0)

Львівська обласна рада на засіданні сесії 5 квітня не змогла надати Львівській ОДА згоду на отримання облдержадміністрацією державної фінансової підтримки на безповоротній основі, яка передбачала надання згоди на викуп земельних ділянок для побудови транспортної розв’язки для стадіону до Євро-2012 по 6 грн 25 ком за м кв

Головною причиною ненадання такої згоди було те, що заступник голови Львівської ОДА Володимир Губицький не зміг пояснити, на якій юридичній підставі Львівська ОДА звертається з цього питання до обласної ради.

Після того, як депутати не підтримали жодного із запропонованих проектів рішень, слово взяв голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк і зазначив, що «пан Губицький нефахово підготувався до цього питання».

«Але ми можемо опинитися, що в червні певні європейські структури приймуть рішення щодо неможливості проведення Євро-2012 у Львові», - додав він, уточнюючи, що йдеться про засідання УЄФА у червні. Відтак, за його словами, це питання потрібно розглянути якнайшвидше.

У відповідь депутат Львівської обласної ради, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок зазначив: «Не треба шантажувати нас тим Євро. І не треба розказувати, що ми тут нічого не робимо». Крім того, «свободівець» висловив своє незадоволення тим, що ЛОДТРК негативно висвітлила перебіг поточної сесії.

Тягнибок додав, що Львівська обласна рада завжди приймала необхідні рішення для проведення Євро-2012 у Львові і готова підтримати і це, якщо воно буде належно підготоване.

 Після такої розмови депутати знову не змогли підтримати запропонований проект рішення, однак водночас висловили готовність зібратися у будь-який день на позачергову сесію, коли це питання буде готове, зокрема таку позицію висловив депутата від НРУ Андрій Корнат.

Під час розгляду цього питання піднімалося також проблема незгоди кількох власників земельних ділянок у селі Зубра віддавати свої ділянки за ціною 6, 25 грн.

Володимир Губицький під час виступу зазначив, що у сімох мешканців Зубри ділянки уже були викуплені за такою ціною, і жодних проблем не виникало. Іншим власникам земельних ділянок, зра його словами, були запропоновані ділянки у Пустомитівському районі, оскільки в самому с. Зубра ділянок такої форми не було.

Щодо ініціативної групи власників чиновник зазначив, що одна особа (Андрій Петришин) взяла в суборенду вс ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 641 | Додав: zhyvchek | Дата: 07.04.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com