П'ятниця, 26.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2011 » Квітень » 04
       "Майданс" - наймасштабніше в історії України танцювальне шоу, його призначення та телеканал "Інтер" представляє спільно з Київською міською державною адміністрацією.
12 міст були розбиті на шість пар. Що суботи свої грандіозні танцювальні номери представляють два міста І тільки шість вийдуть до півфіналу.. У фіналі ж залишаться три титани. І саме ці три міста будуть змагатися між собою за звання танцювальної столиці України!
Танцювальна дуель двох міст відбувається у прямому ефірі на телеканалі "Інтер".і "Інтер". Під час змагання працює телеміст з центральною площею кожного з міст-учасників, тому вболівальники можуть у прямому ефірі підтримувати своїх земляків.
Власне змагання проходить у три етапи: карнавальна хода кожної команди на Хрещатику, індивідуальний танець кожної з команд та спільний танець двох команд (дві команди виступають одночасно під одну музичну композицію).
        2 квітня участь у шоу брали міста Львів та Дніпропетровськ.Наші перемогли!!!Серед пятисот учасників були учні танцювального колективу"ПЕРЛИНА", (наші мешканці Пустомит ) ,який знаходиться в місцевому будинку школяра, і їхній викладач Степан Васильович Рибак, який був найстаршим на танцювальному майдані. Ми пишоємось нашими земляками!!!
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 927 | Додав: НАТ | Дата: 04.04.2011 | Коментарі (0)

3 квітня у Пустомитівський райвідділ міліції Львівської області надійшло повідомлення про те, що на автодорозі у селі Черкаси було скоєно наїзд на пішохода, 73-річного жителя Львова.

Пенсіонера із тілесними ушкодженнями було доставлено у Пустомитівську центральну районну лікарню, де він помер. Після скоєння наїзду водій автомобіля місце аварії залишив. Про це ЗІКу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів інспектори ДАІ встановили, що наїзд на чоловіка скоїв водій вантажного автомобіля «ДАФ-800», 28-річний житель міста Пустомити.


джерело: http://www.zik.com.ua/ua/news/2011/04/04/280536

 

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 852 | Додав: zhyvchek | Дата: 04.04.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com