Четвер, 25.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2011 » Березень » 25
Протягом лютого 2011 року масових зібрань та акцій з приводу діяльності Президента України та Кабінету Міністрів України на Пустомитівщині не спостерігалося.

10 лютого, з робочим візитом, в Пустомитівській райдержадміністрації побував представник Адміністрації Президента України, куратор Львівської області Володимир Бачигін, у супроводі начальника організаційного відділу апарату облдержадміністрації Віталія Зубка. В.Бачигін поспілкувався з керівництвом та працівниками райдержадміністрації, її структурних підрозділів, у т.ч. головою райдержадміністрації І.Чопком, поцікавився питаннями життєдіяльності органу виконавчої влади та оглянув умови праці державних службовців, зустрівся з керівництвом районної ради.

3 лютого районну раду відвідав голова обласної ради О.Панькевич. Керівник облради поспілкувався з керівництвом району, у т.ч. головою районної ради В.Бабієм, його заступником І.Мудрим, головою райдержадміністрації І.Чопком, депутатом обласної ради від Пустомитівщини Я.Мудрим та зустрівся з керівниками підприємств спільної комунальної власності територіальних громад області, провів особистий прийом керівників та представників органів місцевого самоврядування району, громадян.

... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1290 | Додав: zhyvchek | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (0)

З метою забезпечення цільового використання коштів субвенції з обласного бюджету, виділеної на погашення кредиторської заборгованості Зимноводівській сільській раді на будівництво каналізаційних мереж і споруд, згідно з розпорядженням голови Пустомитівської райдержадміністрації Ігоря Чопка від 17 березня 2011 року №227, Зимноводівській сільській раді виділено на зазначені цілі кошти в сумі 155 615 гривень.

За рахунок субвенції, виділеної з обласного бюджету на погашення кредиторської заборгованості по виконанню програм в галузі сільського господарства, згідно з розпорядженням голови Пустомитівської райдержадміністрації Ігоря Чопка від 17 березня 2011 року №226, управлінню агропромислового розвитку райдержадміністрації виділені кошти в сумі: 30 337 грн. - на виконання Програми підтримки технічного забезпечення сільськогосподарського виробництва; 10 000 грн. - на виконання Програми підтримки розвитку тваринництва (в частині часткового відшкодування витрат, пов’язаних із штучним осіменінням маточного поголів’я ВРХ та свиней у господарствах усіх форм власності);

34 000 грн. - на виконання Програми підтримки розвитку тваринництва (в частині здешевлення вартості придбання племінних (генетичних) ресурсів).

Державною податковою інспекцією у Пустомитівському районі спільно із управлінням Пенсійного фонду проведено семінар для платників податків, з питань роз’яснення норм Податкового кодексу України.

В ході семінару, серед інш ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 759 | Додав: zhyvchek | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com