П'ятниця, 29.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Лютий » 15

Пустомитівська районна рада та Пустомитівська районна держадміністрація висловлюють щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті депутата Пустомитівської районної ради І, ІV, VI дем. скликань, колишнього голови Пустомитівської районної держадміністрації

МЕЛЬНИКА

Мирона Михайловича.

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 916 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (0)

15 лютого близько 5.00 год. водій автомобіля «АЗЛК-21412», 18-річний житель села Ямпіль Пустомитівського району, на автодорозі сполученням Київ-Чоп, скоїв подвійне зіткнення із вантажними автомобілями.

Зокрема, водій легкового автомобіля грубо порушив правила проїзду перехресть, виїжджаючи з другорядної на головну дорогу, зіткнувся з вантажним автомобілем «Вольво» (фура), яким керував 45-річний житель Закарпаття, та вантажним автомобілем «ДАФ» (фура) під керуванням 44-річного громадянина Республіки Польща. 

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля «АЗЛК-21412» – тілесні ушкодження у вигляді закритого правобічного пневмотораксу та був госпіталізований у перше хірургічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова. Також лікарі встановили, що водій легкового автомобіля перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Окрім водія "легковика", у салоні цього автомобіля перебували п’ятеро пасажирів, віком від 14 до 17 років, які також отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості. Четверо із вищевказаних пасажирів, як встановили медики, були у стані алкогольного сп’яніння. 

Зараз за даним фактом ДТП триває перевірка. 

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 705 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com