Четвер, 25.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2011 » Січень » 25
ДТП у Зубрі
Учора, 22 січня, о 21.35 на км 551+14м міжнародної автомобільної дороги Київ-Чоп, біля села Зубра Пустомитівського району, сталася ДТП, у якій загинули п’ятеро людей.

Про це ЗІКу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Водій автомобіля «Шкода Суперб», 50-річний мешканець села Зубра, рухаючись у напрямку до міста Чоп, виконуючи маневр обгону та грубо порушуючи його правила, скоїв ДТП.

Водій «Шкоди», виїхавши на зустрічну смугу руху, щоб обігнати вантажне авто «ДАФ», яким керував 40-річний мешканець Хмельницького, побачив наближення іншої вантажівки «МАН» під керуванням 35-річного мешканця села Тересва Тячівського району Закарпатської області.

Намагаючись уникнути зіткнення із фурою «МАН», водій «Шкоди» надто близько наблизився до вантажівки «ДАФ», яку обганяв. Легковик вдарився у задні колеса вантажного автомобіля «ДАФ», після чого його відкинуло на «МАН», яка рухалася зустрічною смугою руху.

Унаслідок зіткнення з двома вантажними автомобілями водій і четверо пасажирів легкового автомобіля загинули на місці.

Зокрема, серед пасажирів: 21-річний та 15-річний мешканці села Зубра, а також 14-річна і 16-річна мешканки міста Львова.

У водія вантажівки «МАН» – тілесні ушкодження: закрита черепно-мозкова травма, тупа травма живота. Чоловіка госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

Довідка ЗІКу.

З початку 2011 року на Львівщині сталося 66 дорожньо-транспортних пригод, у яких 10 осіб загинули та 74 – отримали тілесні ушкодження.

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 1003 | Додав: zhyvchek | Дата: 25.01.2011 | Коментарі (0)

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк сьогодні, 21 січня, під час перебування з робочим візитом у Пустомитівському районі оглянув будівництво та реконструкцію об’єктів соціальної сфери. Зокрема, роботи по виведенню з аварійного стану будівлі, де знаходиться управління соціального захисту населення Пустомитівського району та будівництво дитячої дошкільної установи у с. Зимна Вода.

На виведення з аварійного стану будівлі (пам’ятка національного значення ХІХ ст) управління соціального захисту населення Пустомитівського району у 2010 році з районного бюджету виділено 1 млн 851 тис. грн. Крім того, у межах реалізації проекту «Удосконалення системи соціальної допомоги» управлінню було виділено бюджетні кошти в сумі 233,4 тис. грн. За ці кошти у приміщенні проведено укріплення стін, фундаменту, кошти також підуть на систему водовідведення, облаштування міні-котельні, заміну системи опалення, обладнання санвузла, каналізації. Роботи розпочато 7 жовтня 2010 року. Станом на 1 ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 860 | Додав: zhyvchek | Дата: 25.01.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com