П'ятниця, 19.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Січень » 05
День пам'яті святителя Миколая Чудотворця – один із тих днів, коли майже кожен християнин чекає на подарунок. Звичайно, діти найбільше чекають святого Миколая, моляться йому, пишуть листи. У цьому переконані молоді хдсмівці Пустомитівщини.

З нагоди свята Пустомитівський районний осередок ЛОМГО ХДСМ долучився до свята Св. Миколая, яке проходило у народному домі м.Пустомити. «На свято прибуло дуже багато малечі, і усі вони виступали на сцені, розказували віршики, навіть поставили виставу для Св. Миколая», – розповів активіст молодіжки ХДС і наголосив на тому, що для дітей, позбавлених батьківської ласки і тепла, християнський святий стає по-справжньому рідною людиною.

    За словами голови Пустомитівського ХДСМ Андрія Жидачека, в сучасні часи з'явилась традиція – саме у день Святого Миколая опікуватись сиротами та знедоленими дітьми. «Було б чудово, якби ми, даруючи один одному подарунки у день пам'яті святителя Миколая, не забували і про тих, хто знаходиться у скрутному становищі», – сказав він. – «Можливо, наша молитва, братерська любов, повага, добра посмішка змінить чиїсь смуток, відчуження на радість духовного ентузіазму та по молитвам святого приведе їхні серця у єднання з Богом». «Це буде найкращим подарунком для нас і наших ближніх!», – переконаний Андрій Жидачек.

Крім того молоді християнські демократи вважають, що подарувати свято дітям повинен кожен, хто проймається їхньою долею. «Це ж діти – вони вірять у добро та чудеса, тому ми, дорослі, маємо забезпечити для них незабутнє свято. Наскільки це важливо для дітей стає зрозуміло з їхнього щирого захоплення та блиску в очах. Цього дня дітям подарували найголовніше – увагу, любов та світлу надію», – повідомив очільник пустомитівських хдсмівців.

На переконання організаторів свята, подібні події вкотре стверджують існування великого дива добра та співчуття.


P.S.Приношу вибачення за затриманий матеріал 30_cent86
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 741 | Додав: 30_cent86 | Дата: 05.01.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com