Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Грудень » 10
Протягом 10 місяців 2010 року на Львівщині завершено роботи щодо зміни та встановлення меж шістьох адміністративно-територіальних утворень (сіл, селищ, міст).

Про це сьогодні, 8 грудня, ЗІКу повідомили у прес-службі ГУ Держкомзему у Львівській області.

Зокрема, цього року Львівською обласною радою було затверджено 5 проектів землеустрою щодо зміни та встановлення меж населених пунктів: с.Болехівці Дрогобицького району; с.Малехів Жовківського району; с.Зубра, с.Хоросно, с.Конопниця Пустомитівського району та погоджено 1 проект землеустрою щодо зміни меж Пустомитівського району та м.Львова по межі Зубрянської сільської ради.

Зараз розробляється 7 проектів землеустрою щодо зміни та встановлення меж адміністративно-територіальних утворень: с.Скнилів Скнилівської сільської ради, с. Милошовичі Семенівської сільської ради, с.Наварія Пустомитівської міської ради на території Пустомитівського району, Бабинської та Бісковицької сільських рад, с.Рудня на території Бісковицької сільської ради на території Самбірського району, с.Добрівляни Стрийського району.

Головним управлінням Держкомзему у Львівській області розроблено план заходів щодо проведення робіт з встановлення меж населених пунктів на 2010-2011 роки, відповідна організація робіт з встановлення меж населених пунктів на території районів здійснюється управліннями Держкомзему у районах та містах області. Основна проблема, що гальмує процес встановлення меж населених пунктів,- відсутність генеральних планів населених пунктів, на підставі яких здійснюється зміна меж населених пунктів та низький рівень фінансування робіт місцевими радами. Для її вирішення місцевим радам при затвердженні бюджетів на 2011 рік необхідно передбачити кошти на фінансування робіт по встановленню меж населених пунктів. Відзначимо, що встановлення меж населених пунктів в найближчому майбутньому сприятиме чіткому обліку земель, надасть поштовх розвитку територіальних громад.

Довідка.

З 44 міст області межі встановлені у 20, з них: 3 міста обласного значення (м.Моршин, м.Дрогобич, м.Червоноград) та 17 міст районного значення: м.Стебник, м.Буськ, м.Золочів, м.Мостиська, м.Судова Вишня, м.Бібрка, м.Старий Самбір, м.Добромиль, м.Яворів, м.Новояворівськ, м.Ходорів, м.Радехів, м.Миколаїв, м.Рудки, м.Сокаль, м.Пустомити, м.Винники.

Джерело : ЗІК
Категорія: Суспільство | Переглядів: 857 | Додав: zhyvchek | Дата: 10.12.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com