Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Жовтень » 18
Тимошенко приїде до Львова агітувати за Народний Рух України

Про це в суботу 16 жовтня на віче біля пам’ятника Т.Шевченку заявив народний депутат від партії «Батьківщина» Володимир Яворівський. «Юлія Тимошенко приїде обов’язково. Тому, що тут йдуть під списками «Батьківщини» в міську і обласну ради люди ще страшніші, ніж регіонали. Пройдуть перевертні, люди, свідомі того, що вони брешуть», – сказав Яворівський.
Народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль наголосив, що, попри те, що «Батьківщина» не йде на вибори до Львівської міськради та облради, люди все одно мають іти на вибори і голосувати за демократичні партії. «Якщо немає «Батьківщини», є списки Руху», – сказав він.
Голова ЛОПО ВО «Батьківщина» Роман Ілик сказав: «Ми обов’язково підтримаємо партії демократичного спрямування. Це обов’язково будуть національно-демократичні партії і в першу чергу Народний Рух України, який свого часу підставив нам плече».
Степан Курпіль народний депутат від БЮТ чітко закликав підтримати до Львівської обласної ради Народний Рух України, «який був поряд з нами під час виборів Президента».
«Справжні бютівці сьогодні йдуть в обласну та міську ради по списках Народного Руху України», - зазначив голова Львівської крайової організації НРУ Андрій Корнат.
Заступник голови Народного Руху України Василь Куйбіда підкреслив, що найбільшу загрозу несуть перевертні, такі як «Пора» та УНП, що стали філією Партії Регіонів.

Наша сила – у нашій єдності та згуртованості!

Лише Ваша політична мудрість не дозволить орді, яка рветься зараз до місцевих рад повністю узурпувати владу в державі!

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 692 | Додав: Юнко | Дата: 18.10.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com