Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Вересень » 25
Голова 
Пустомитівської РДА Ігор Чопко
Інтерв’ю з головою Пустомитівської РДА Ігорем Чопком

З початку 2010 року в економіці Пустомитівського району спостерігається покращення основних економічно-фінансових показників відносно першого півріччя 2009 року – зросли надходження до державного і місцевого бюджетів, збільшилися обсяги реалізації промислової продукції, зросло виробництво сільськогосподарської продукції (крім молока). Зареєстровано на 33 суб’єкти підприємницької діяльності більше, введено в експлуатацію вдвічі більше об’єктів, зменшилась кількість зареєстрованих безробітних і відповідно знизився рівень безробіття.

Значно зросли і обсяги інвестицій в економіку району. Власне про інвестиції – внутрішні та зовнішні – як потужний поштовх до розвитку нашого краю і розмовляємо з головою Пустомитівської районної державної адміністрації Ігорем Чопком.

– Ігоре Михайловичу, то наскільки привабливим видається наш район для інвесторів?

– Район має вигідне географічне розташування – навколо досить потужного економічного центру, тобто Львова. Тому ми залишаємося цікавими для потенційних інвесторів. Думаю, найкращим підтвердженням моїх слів будуть конкретні цифри. Так ось. За перше півріччя 2010 року обсяг капітальних інвестицій склав 310 млн грн., що становить 10,8% від загального обсягу обласних капітальних інвестицій – частка доволі вагома!

– Знаю, минулого року на Пустомитівщині, як, зрештою, чи не в усій Україні, спостерігався значний спад у будівельній галузі – не будували, бо не було коштів. Чи змінилася ситуація цьогоріч?

– Так, ситуація в галузі значно покращилась. Бо не зважаючи на те, що інвестицій в основний капітал вкладено на суму 205 млн грн., що вдвічі менше порівняно з минули ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 909 | Додав: zhyvchek | Дата: 25.09.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com