Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Серпень » 23

У Пустомитах 150 інвесторів запитають Садового, що зроблено для покращення інвестиційного клімату

27 серпня, у середу, у м. Пустомити західноукраїнська філія Європейської Бізнес Асоціації організовує зустріч інвесторів з міським головою Львова Андрієм Садовим. Під час заходу буде обговорено проблемні питання інвестиційного клімату у Львові у рамках підготовки до «Євро-2012». Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

Формат обговорення – діалог між міською владою та представниками львівського і закордонного бізнесу. Зокрема, Андрій Садовий розповість про шляхи співпраці з існуючими та потенційними інвесторами, покращення інвестиційного клімату Львова, а також сприяння міської влади у вирішенні основних проблем, з якими стикаються інвестори міста.

Як зазначила кореспонденту ЗІКу адміністративний асистент західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації Уляна Підсадочна, на зустріч запрошено понад 150 інвесторів з України, Німеччини, Польщі, Угорщини, Фінляндії, Швеції, Великобританії. Велика частина інвесторів буде з Данії, вони уже кілька років розвивають свій бізнес в Україні та Львові.

«Західноукраїнська філії Європейської Бізнес Асоціації сподівається, що зустріч з Садовим дозволить представникам бізнесу та влади визначити пріоритетні шляхи подолання перешкод у залученні іноземних інвестицій», – підсумувала Підсадочна.

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 841 | Додав: zhyvchek | Дата: 23.08.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com