Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Липень » 27

26 липня голова  Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопко здійснив робочу поїздку в Солонківську сільську раду, де, на місці, оглянув  лікарську амбулаторію, підготовку загальноосвітньої школи до нового навчального року та хід проведення капітального ремонту Народного дому в с.Солонка, зустрівся з сільським головою В.Ткачуком та місцевим активом, провів особистий прийом громадян. Серед інших, цього дня піднімалися питання спорудження мостового переходу через автодорогу Київ – Чоп та очисних споруд, будівництва дошкільної установи, надання компенсації місцевим жителям за землі, що вилучаються для суспільних потреб

( в рамках підготовки до «Євро – 2012»), законності встановлення вишки оператора мобільного зв’язку поблизьку дошкільного закладу; благоустрою.  

                 26 липня голова Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопко провів нараду, за участю своїх заступників В.Шуркала та Л. Сабари, з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та окремих служб району, з питань підведення підсумків проведення ІІІ з’їзду християнської молоді Пустомитівщини «Українська  молодь - Христові», підготовки до нового навчального року та опалювального сезону, проведення заходів в галузі культури.

 

... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 791 | Додав: zhyvchek | Дата: 27.07.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com