Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2010 » Липень » 12

Пустомитівський район може стати полігоном для відпрацювання нової системи адміністрування земельних ресурсів. Про це заявив Голова Львівської ОДА Василь Горбаль під час робочої поїздки до Пустомитівському району сьогодні, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Пустомитівський район, за словами Горбаля, було обрано не випадково, оскільки саме у цьому районі зафіксовано найбільшу кількість випадків зміни цільового призначення земельних ділянок.

А нещодавно світ дізнався про Пустомитівське ноу-хау. Поблизу одного із сіл протягом останніх двох місяців було виділено 17 гектарів землі. За попередніми даними, відвід відбувся в порушення чинного законодавства. Це питання вже вивчає районна прокуратура. Ситуація обурює і місцевих жителів, які зібралися побіля стін Пустомитівської РДА, і, користуючись нагодою, обговорили з Василем Горбалем наболіле.

«Перші люди, які прийшли до мене на прийом по земельних питаннях у Львові - це були мешканці приміської зони. А село Муроване вже, напевно, відоме і за межами області сумнівними земельними оборудками. Тільки за останні 2 місяці там виділили у приватне користування 17 гектарів землі без погодження з відповідними структурами. Скоро по району можна буде посібник для шахраїв писати», -- заявив Василь Горбаль після зустрічі із громадою Пустомитівського району.

Василь Горбаль також звернувся до новопризначеного голови Пустомитівської РДА Ігоря Чопка: «Усі голови РДА отримали від мене чітке доручення провести аудит по земельних питаннях. Жорстко буду вимагати виконання своїх доручень. Думаю за нового голову району мені не буде соромно».

Василь Горбаль нагадав, що 1 липня завершився третій етап у роботі Міжвідомчої обласної комісії з питань регулювання земельних відносин на території Львівської області. До речі, створення цієї комісії стало одним із перших рішень В.Горбаля після призначення Головою Львівської ОДА.

«Найближчими днями я оприлюдню результати роботи комісії. Зараз можу лише сказати, що земельні шахраї завдали державі і громадам районів збитків на мільйони гривень», - заявив В.Горбаль.

Крім Міжвідомчої комісії, в області також за дорученням віце-прем’єр-міністра України Бориса Колеснікова працювала група ф ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 966 | Додав: zhyvchek | Дата: 12.07.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com