Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Червень » 24

    Серед багатьох свят, які відзначає наша країна День молоді -  особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

   Саме тому Пустомитівська районна громадська організація «Християнсько – Демократичний Союз Молоді» головою якого є Андрій Жидачек спільно з  Михайлом Бондаренком та Пустомитівською районною  ВМГО «Батьківщина молода» керівником якої є Мар’янка Бугрин  вирішили організувати спортивне свято до Дня молоді у м. Пустомити на центральному  стадіоні.
Змагання відбуваються за підтримки  депутата Пустомитівської районної ради від БЮТ п. Дубневича Б.В., депутата Пустомитівської районної ради від ХДС п. Процайла Я.Є., депутата Львівської обласної ради від БЮТ п. Ілика Р.Р.

Участь у змаганнях беруть громадські, спортивні організації  Пустомитівського району.  Також у програмі змагань будуть проведені показові виступи Пустомитівської школи кіокушин - кан карате та Школи бойового гопака ім.. М.Залізняка і ім.. С. Наливайка.

Судді змагань: Плюта Василь, головний суддя змагань, майстер спорту міжнародного класу,Призер спартакіади народів СРСР 1979р м Ленінград. Трьохкратний чемпіон України. Рекордсмен світу в ривку-167 кг. Рекордсмен України в поштовху-220,5 кг у ваговій категорії 100 кг. Майстер спорту ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1068 | Додав: zhyvchek | Дата: 24.06.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com