Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Червень » 15
Трохи більше тижня тому у Пустомитівському районі валило дахи будинків, а тепер валить дахи у деяких політиків.

На Львівщині стартував процес призначення голів районних державних адміністрацій. Паралельно з цим в області активно розпочалися «закулісні ігри»: на рівні чуток почала з’являтися інформація про збирання коштів деякими особами, котрі горять бажанням попрацювати на цій посаді.

Прикладом подібної ситуації, можна слугувати Пустомитівський район, яким із 30 грудня 2009 року керує Роман Фольтович – людина із великим досвідом роботи (8 років очолював Мостиський район). Він має багато ідей для втілення у районі й готовий працювати на благо людей. Там же хоче попрацювати і мер Мостиськ Ігор Чопко, котрий, як стверджує Роман Фольтович із посиланням на жителів Мостиськ, намагається все зробити, щоб очолити цей район.

Призначення Фольтовича на посаду голови Пустомитівської РДА погодив екс-голова Львівської ОДА Микола Кміть, після чого відповідний Указ з’явився за підписом теж уже екс-Президента України Віктора Ющенка. Мотивація у Кметя була єдиною: район й так довший час перебував без керівника і далі так тривати не могло. Все-таки район межує з обласним центром й потребує надійного та серйозного керівника.

Після президентських виборів політична ситуація у державі кардинально змінилася й стартував процес зміни керівників виконавчої влади на місцях. Одразу цією ситуацією скористалися жителі Мостиськ, які почали просити Романа Фольтовича повернутися працювати у район. Проте Фольтович за п’ять місяців роботи на Пустомитівщині уже налагодив роботу і вирішив тут залишитися. За цей час він встиг отримати й підтримку колективу РДА, який побачив у новому шефові мудрого керівника й надійну людину.

Проте, питання, чи залишиться Роман Фольтович на своїй посаді, поки що відкрите для усіх. Чекаємо рішення голови Львівської ОДА Василя Горбаля й Президента України Віктора Януковича.

«Жодної розмови про мою подальшу роботу з губернатором поки що не було», –розповів Роман Фольтович ЗІКу.

З його слів, претендентів на крісло є багато. Один із них – Мирон Мель ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1085 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.06.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com