Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Червень » 04
Міністр МНС Нестор Шуфрич оглянув село Сокільники, де буревій зірвав близько 30 дахів та зруйнував ГРС. Окрім цього, у Пустомитівському районі Львівської області відключено від електропостачання 56 населених пунктів. Про це ЗІК повідомили у прес-службі МНС.

В Сокільниках зараз ще через зруйновану газорозподільну станцію тимчасово відсутнє газопостачання, проте представники облгазу запевнили міністра, що до понеділка забезпечать газопостачання у кожну домівку.

Крім того, повідомив міністр, повністю буде відновлено вуличне освітлення: « Зараз із цим є певні проблеми, оскільки було повалено багато дерев і необхідно очистити відповідні лінії електромереж. Що стосується водозабезпечення, то станом на вечір четверга у Львові воно відновлено на 100 відсотків, в переважній більшості постраждалих районів, у тому числі і в Сокільниках, воно теж відновлено. У тих домівках, де водопостачання ще є проблемним, силами МНС буде забезпечено підвіз питної води».

Також відновлено рух міського транспорту, у тому числі трамваїв.

Міністр МНС повідомив, що під час засідання комісії відбулася розмова з Президентом України Віктором Януковичем щодо ситуації в регіоні, і Президент наказав у стислі терміни ліквідувати наслідки буревію. Нестор Шуфрич запевнив, що найближчими днями до Президента та Уряду буде доведено суму збитків і будуть виділені кошти на відновлення об’єктів комунальної та приватної власності.

Стосовно інших проблемних питань регіону Міністр нагадав, що в Західній Україні працює один з 8-ми штабів, створених на базі округів оперативного реагування під час підготовки до проходження повені, паводку та льодоходу. Штаб зараз вивчає наслідки паводку, що був у середині травня, і за результатами підрахунку суми збитків буде надана допомога.

Довідка ЗІКу.

В четвер, 3 червня, пізно увечері міністр МНС Нестор Шуфрич відвідав Львівську область, де, у другій половині дня пронісся шквальний буревій, внаслідок чого було знеструмлено 3 райони Львова, більше половини міста лишилося без води, деревами було завалено дороги та автомобілі. Після засідання оперативного штабу за участі губернатора області Василя Горбаля Міністр повідомив, що станом на вечір четверга 95 відсотків енергозабезпечення всіх житлових об’єктів у місті Львові відновлено, і до понеділка буде відновлено всі 100 відсотків.

посилання на сайт http://zik.com.ua/ua/news/2010/06/04/231365

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 745 | Додав: zhyvchek | Дата: 04.06.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com