Понеділок, 29.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Квітень » 20

Земельну ділянку, площею 800 га землі сільськогосподарського призначення, яка належала одному із львівських навчальних закладів, хочуть вилучити з користування, розділившии її на кілька менших частин. Про це сьогодні, 20 квітня, під час сесії Львівської обласної ради заявив депутат, член комісії з питань землекористування Євген Буба.

за словами Буби, ділянка розміщена за 20 км від Львова - у  Старому Селі. Відтак, її планують розділити на 5 частин: по 300, 200 та 100 га, передавши її в користування новим власникам, а не у землі запасу сільської ради.   

З трибуни облради Євген Буба звернувся до жителів Старого Села, щоби вони взяли під контроль це питання, зокрема, звернули увагу на діяльність сільського голови та депутатів, які роблять  усе можливе, щоб справа залишилася непоміченою для громадськості.

Як повідомив Буба в коментарі ЗІКу, землі навчальних закладів є ласим шматочком для зацікавлених осіб, однак ділянка такої площі фігурує вперше.

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 744 | Додав: zhyvchek | Дата: 20.04.2010 | Коментарі (0)

Президент України Віктор Янукович підписав указ про призначення Василя Горбаля головою Львівської обласної державної адміністрації.

Віктор Янукович своїм указом №554/2010 від 20 квітня 2010 року призначив Горбаля головою Львівської обласної державної адміністрації.

Перед тим іншим указом Президент звільнив Миколу Кметя з посади голови ЛОДА у зв’язку із закінченням строку повноважень.

Біографія:

Горбаль Василь Михайлович – народний депутат України, член Партії регіонів, голова Київського міського відділення Партії Регіонів, член Політради, почесний президент банку АБ «Укргазбанк», член Наглядової ради Нацбанку України.

Народився 18 березня 1971 року у Львові. Проживає в Києві.

У 1993 році закінчив Київський інститут міжнародних відносин при КНУ ім. Т. Шевченка. Кандидат юридичних наук. Володіє англійською, французькою та німецькою мовами.

З 1996 року по 2002-й працював заступником Голови правління, а потім Головою правління АБ «Інтергазбанк» (з 1997 року – «Укргазбанк»).

З 2002 року – почесний Президент ВАТ «Укргазбанк».

З 2003 року по 2005-й, і з 2007-го по нинішній час – член Наглядової ради Нацбанку України.

Нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня.

Народний депутат України IV, V та VI скликань.

У 2004 році керував Київським міським передвиборчим штабом кандидата на пост Президента України Віктора Януковича.

Категорія: Держава та політика | Переглядів: 855 | Додав: zhyvchek | Дата: 20.04.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com